打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 「舞」職業已經係赤壁唔重要

15# Quentin~

我係傻敏本人, 已經玩番啦
其實我1直都係主杖...後尾為打戰場轉左血舞
之後做番打手了....但而家為左團好...又轉番做舞, 不過係戰舞....

唉...
回復 支持 反對

15# Quentin~  

我係傻敏本人, 已經玩番啦
其實我1直都係主杖...後尾為打戰場轉左血舞
之後做番打手了....但而家為左團好...又轉番做舞, 不過係戰舞....

唉... ...
傻敏敏 發表於 30-1-2010 18:32

做舞還好,對比起之前剛剛出的武器...
已經差唔多沒落曬...(除百變副弓,副扇)

對我來講,上赤壁只係hea下就算...
係戰場來講...我已經可有可無既人了...嘿
回復 支持 反對

其實舞的打人技能唔差,只要加埋爪or戟,基本上玩舞的可以玩死人
回復 支持 反對

其實舞的打人技能唔差,只要加埋爪or戟,基本上玩舞的可以玩死人
手乂臂 發表於 30-1-2010 21:18
玩得舞既人都係會幫人補血 如果玩爪同戟咁其實可以唔要舞
回復 支持 反對

]你打潁川咁勁 來help我打呀唔該 我D裝廢到唔知點講好...[[onion_54]]
回復 支持 反對

主舞副環啦,一定掂!!!一套閃裝一套補裝,金鞋,4水2金,齊稱,1套+3%治,1套穿雲.
主冥裝(有閃出閃):2龍象,2離火,無相(地煞),六合(天罡),摩柯(地煞)玉女舞(天羽),般若環(離火).
成team打戰場著閃裝,平時打王要拉卒就飛燕6,要-攻就做戰舞.
將5件月光補裝放響快捷欄,5件月光時裝放響時裝欄,"必要時"禁2下轉裝必勝,淙淙,再即刻轉番閃裝做自己野.
平時悶悶地自己1個就著閃裝副環單刷虎牢又得,68又得,80又得.真係乜都得,賺很到笑,爽晒=0="
回復 支持 反對

宜 家 鉞 1 招 噬 血 隨 時 都 可 能 多 過 舞 用 必 勝 ~"~
不 過 舞 宜 家 都 有 好 大 既 存 在 價 值 既
回復 支持 反對

舞嘛..當初因為自己貪玩所以轉..點知原來好好玩 =="做舞點都唔會冇人要 (當然起碼要有幾粒冥係身)但我做打手時 打得又冇力 人地又唔係好中意同我打戰場=]所以做舞感到比人需要 感覺良好嘛=]而且我成功做到一個舞 係因為有大家好朋友的幫忙=]有個鍚我的老公(過去左~哈)..總之 做舞真係好有成功感 =]睇到自己轉個圈補到166..比之前136進步左好多..覺得自己真係成長左..雖然依家一個必勝(70xx)都係補唔滿d打手血 (補得滿才怪呢)..但係呢...總之補得好開心啦xd"
回復 支持 反對

宜 家 鉞 1 招 噬 血 隨 時 都 可 能 多 過 舞 用 必 勝 ~"~
不 過 舞 宜 家 都 有 好 大 既 存 在 價 值  ...
緋雪千夜。》 發表於 12-2-2010 16:08

咁冇可能個個都有用鉞咖.......
做舞女最好就找個打手老公囉.起碼打野可以找幫手....
去打野刷鈴鈴都可以兩個人.佢打自己補....
回復 支持 反對

回復 28# yoyo159236

我好認同妳既講法,我之前都係打手(勁廢個隻)
我覺得做一個打手要係金人先得,咪真係頂唔順
d王(77 3f ),轉咗舞小姐,就唔同晒囉,係人揾你
唔係你等人揾(做後備個隻)。
回復 支持 反對