打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《ELSWORD~艾爾之光》下午六時開始 狂搶內測帳號

ELSWORD~艾爾之光》下午六時開始 狂搶內測帳號

下午六時搶帳號
        各位勇者大家好,我是光之冒險團一等通訊長雷文,今天為各位勇者特別報導ELSWORD~艾爾之光》內測帳號正式開始派發。
時間:2009119日至1112
活動地點:《ELSWORD~艾爾之光》官網
數量:送完即止

各位勇者在放學下班後,可以立即登入官網,即可有機會得到珍貴內測帳號一個,展開冒險之旅。由於官網內測帳號數量有限,錯過了的勇者就要利用其他渠道得到內測帳號啊。為了令每一位勇者都有機會體驗《ELSWORD~艾爾之光》,每一組電腦IP只能申請一個內測帳號。

「動ELS」填窿窿
        內測首項活動『動ELS填窿大作戰』正在進行得如火如荼,玩家只需要到官網下載4格漫畫,再填上有趣內容,即有機會得到GASH點作獎勵。其中頭50位參與玩家一定可以得到GASH點作獎勵,各位勇者又怎可以錯過賺取GASH點的機會呢。
時間:20091021日至1123
活動地點:寄作品至elasword_hk@gamania.como
活動獎勵:GASH

首度公開卡通時裝
        ELSWORD~艾爾之光》有著日系漫畫風格,遊戲內的時裝更是包羅萬有,每位勇者都可以挑選心儀的卡通時裝,成為與別不同的冒險家。

想要知道更多更新資料?敬請密切留意《ELSWORD~艾爾之光》網址: http://www.elsonline.com.hk/

ELSWORD~艾爾之光》facebook 網址:
http://www.facebook.com/Elswordhk
回復

點解係橘師兄架
我個橘師妹呢??
回復 支持 反對

估唔到ctm都黎左呢到-_________-
咁隻game幾時有得down?
定係有得down我唔知?_?
回復 支持 反對

ctm一日都黑都係唸女仔...
話說隻game幾時開始
回復 支持 反對

點解係橘師兄架
我個橘師妹呢??
ctm22000 發表於 9-11-2009 20:01

橘師妹A_A 係我屋企(逃
回復 支持 反對

超多ac拎
回復 支持 反對

我已經在某論壇果左
回復 支持 反對

終於等到啦,感動中...