打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《ELSWORD~艾爾之光》 正版正貨

《ELSWORD~艾爾之光》 正版正貨
內測活動大公開

FACEBOOK粉絲團破千大關
自從團長艾索德透露加入facebook粉絲團可獲珍貴的內測帳號後,各路的冒險勇者紛紛加入,短短數天就有接近千人加入粉絲團。團長見到如此盛況,立即豪情壯志地說出只要粉絲團突破一千大關,立即開始用系統隨機抽出幸運兒派發帳號。特別一提由FACEBOOK得到的內測帳號在完成測試後,均可獲得神秘道具!!

艾索德呼籲:玩遊戲當然是玩正版正貨

多樣化活動 GM和你一起冒險
在11月將舉行的內測有4天,有大量活動準備給各位勇者去體驗。現在就為各位透露一點唷~
各勇者最關心的屬性石搶先在內測率先試玩,只要完成簡單任務即可以得到大量「不明屬性石」,玩家可以自由交換去瘋狂衝裝。
另一方面,「連技hit數」也是勇者追求的項目之一,特別送上勁揪無限「hit」,「hit」越多就可以得到豐富禮品。冒險期間補給也很重要,封測開放免費商城,給玩家瘋狂購買各樣補給物品。
在副本地區GM光之冒險團登場,誠邀各方勇者加入一起冒險。只要各勇者達到一定等級即可以開啟PVP 系統,GM將會與各勇者組隊切磋技術,勝出一方可以得到限量禮品。各勇者要密切留意GM們的廣播哦!
想要知道更多更新資料?敬請密切留意《ELSWORD~艾爾之光》網址: http://www.elsonline.com.hk/ 
《ELSWORD~艾爾之光》facebook 網址:
http://www.facebook.com/Elswordhk
回復

玩遊戲當然是玩正版正貨@@??
想強調某東記抄人???<----佢以經出左廣告

到時ELSWORD出埋廣告個陣
咁某d唔識野ge人未以為ELSWORD抄人???
回復 支持 反對

黑橙已經間接串緊東遊

大家一睇東遊點死啦 : ]

----------------------

其實東遊都差1 2日就公測

點解樂古會無區呢?

我諗大家都知道係咩事 : ]
回復 支持 反對

請遊戲橘子(香港) 選Nakuz為官方指定討論區

咁就真係正版正貨~
回復 支持 反對

哈哈~~   其實2000 大D 定係樂古大D ?

我諗係黑橙叫樂古唔好加區 : D

2000點解唔叫就唔知
回復 支持 反對

哈哈~~   其實2000 大D 定係樂古大D ?

我諗係黑橙叫樂古唔好加區 : D

2000點解唔叫就唔知
ZXAvent 發表於 3-11-2009 20:47

2000有東遊喎
nakuz咁愛橘橘

請選擇1號(唯一個個) Nakuz 成為 官方指定討論區
回復 支持 反對

看一看東遊的遊戲視頻....
劍士技能可以給你一個會心一笑~~

東遊是大陸整出來的嘛!?
回復 支持 反對

嗯   應該是了  東遊是剛剛出的網遊來嗎?

韓版怎還不告他
回復 支持 反對

看一看東遊的遊戲視頻....
劍士技能可以給你一個會心一笑~~

東遊是大陸整出來的嘛!?
巴布vs超力 發表於 4-11-2009 08:49

東記的而且確係大陸
回復 支持 反對

支持官方
我一定玩正版正貨^^
回復 支持 反對