查看: 39980|回復: 535
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 南 ser 《 腳 踏 兩 船 之 俾 人 篤 爆 》

呢位先生唔止第一次腳踏兩船架啦;可見其功力極高。不過唔識用腦。

佢話佢個AC(蕭嵐)借左俾fd玩,不過奇怪嘅係。佢地打字嘅顏色同表情都一樣。
我問佢點解,佢話佢教佢fd打字嘅。笑左,教fd打字?教埋字嘅顏色同表情?
所以搵佢嘅前妻傾下佢d嘢,睇下係咪同一個人黎。

刷波果日,佢冇on王ser,但係南ser有on。
仲同丫希刷波。但係唔好彩,果日南ser死ser。
奇怪嘅係。一死ser佢就on左王ser。
話自己出去食飯,啱啱返。= = 有冇咁啱?

我地傾緊計果陣,佢申隊。0_0 OK,就睇佢點衰。
佢講嘅大話好好笑架。佢同fd兩個人用一部電話。
兩個一齊訓,兩個用同一部電腦。
先生,你會唔會連一條底褲都係兩個人一齊著丫?
衰左唔認仲要繼續衰落去。

佢之前同佢老婆煙落一齊嘅時候,
同我講煙落只不過係佢game嘅老婆。我先係佢現實嘅老婆。
笑左,明唔明咩叫現實?
唔係你有我嘅電話就等於我地現實拍拖OK??
你見過我咩?見過我嘅樣咩?天真!

俾蕭嵐嘅↓↓
呢個只不過係遊戲。

唔好樣樣嘢當真。我冇咁嘅榮幸做你真人女友。
不過,你玩人就要預左會俾人玩返。
解釋等於多餘A_A"
祝你好運!溝多d女!

今日,條女話信多一次。
喇,佢要信,我冇理由逼佢唔好信架。
不過唔好意思。
我唔想浪費時間A_A
丫希,你鐘意佢。不要後悔is ok。
但係,我從來都冇鐘意過佢。
[[bao_04]] 祝你都好運!

以上兩個係部份對話。我同丫希嘅。
佢本人(蕭嵐)唔係度。 唔好話影d唔影d;
係嘅睇下面圖片。

—————————————————————————————

下面係佢一入組就影嘅~

再次提醒各位朋友。
呢個post唔係要同你地爭辯;
你地信唔信,睇你地自己。
唔好再用相唔齊黎轟炸我= =!
如果你可以令時光倒流,我會影。
另外提醒一d自作聰明嘅人。
唔信就唔好信,講黎講去得一個理由= =
就好似你地講嘅,如果齊相,你地係咪就要話我改相?
囧'' [[onion_01]]

回復

唔知條傻仔睇到有咩反應呢?
回復 支持 反對

斷到甘正,好搞笑,佢唔知佢見到哩個post會點呢[[onion_53]]
回復 支持 反對

唔係好明..
不過有d搞笑;;
如果比個男仔睇到會點丫-0-''
Ha''
回復 支持 反對

個男好衰-___-
回復 支持 反對

1個字-.-強
回復 支持 反對

#20#20枉我識佢咁耐-.-"
回復 支持 反對

不如聽日再玩下先啦!!!皇甫翎兒好醒
回復 支持 反對

大話連篇~~可惜作唔到落去[[onion_73]]
我都想知點兩個人用一部電話???
唔通佢有雙重人格??所以要溝2條女??[[onion_62]]
回復 支持 反對

[[bao_28]]好戲,好演技,我頒【十大賤精獎】比佢。
回復 支持 反對