打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] DNF專用水區

今日我玩台服唔知咩事~.~  組咩人都有紅電腦先恐怖
搞到今日衝唔到45lv喇/..\   試下練隻死靈係ser6先 0口0
回復 支持 反對

我望臭橙出時裝  望到就快瓜老親喇0口0
同埋聽日日服係咪更新大叔啊-3-   由8:30至19:00 咁耐@口@
係就正喇~攻擊型聖騎 我來了~
回復 支持 反對

計我話小橙橙無時無刻都等錢洗
只係時間問題...但我怕再唔出新野會變心....
天天看著格鬥的短裙短褲...
真心淡...這麼粗的腿為什麼時裝只有短裙短褲呢... ...
澍莉盈TF922 發表於 11-8-2009 23:33

可能要就番我呢類變態玩家-﹏-  我就是喜歡她那雙粗腿喔(掩面
回復 支持 反對

現在的時裝實在買不下手呢≧w≦
小橙橙等錢洗了嗎-_-?
我來支援你.
澍莉盈TF922 發表於 11-8-2009 23:40

佢20號先更新0口0  佢都怪怪地   更新版本 唔更新時裝同商城物品
完完全全唔似係臭橙作風喔0..0
想送錢比臭橙洗+1~
而家周街d人都一模一樣  雖然感覺非常親切  好似有好多兄弟咁
不過更有一種被複製的感覺-﹏-+  到處都是複製人似的  太恐怖
一點個人特點都無.....囧
回復 支持 反對

連xd=]
現在日版還是韓版多香港人玩呢?
台版快玩悶了0.0
本來轉韓版..但字太難明了..
我看到有不小會員的簽名是玩日版的..
日版比較多香港人玩嗎? ...
澍莉盈TF922 發表於 12-8-2009 02:57

咁快要番學0口0  你中5會考補課啊0.0?
日版轉左代理  之後只可以使用vpn入game    比人封左ip喇我地0..0
雖然仲有人可以直入  但係只有極少數
同埋用左免費vpn  係入面組唔到人架   會超lag  不論什麼玩家
用收費vpn會好d  少人時段可以組到日文人  多人就組番自己人啦~.~
想當年日版係樂土-﹏-  我都係被迫去到韓服既~
我而家都係用免費vpn入日服單刷-3-
回復 支持 反對

玩玩下唔想玩..家下先39/.\
開始玩好正-_-
現在開始無隱了0.0
澍莉盈TF922 發表於 12-8-2009 18:30

咁多個職業要玩到覺醒都未悶啦-﹏-+  台服肉腳姐~.~
回復 支持 反對

但係日日刷圖.....好悶= =
人地刷圖時有時裝..有家族..有覺醒..點會悶...
現在我連目標都沒有..
澍莉盈TF922 發表於 12-8-2009 20:32

絕對唔可以否認既事實  我自從知道無得覺醒就唔太想玩~.~  地圖都少過人0口0
所以打算停係45等覺醒@口@
回復 支持 反對

好有''偽''力xd
我43就停了-口-
我都係在韓版練死靈好了\口/
慢慢享受sm
olewiso 發表於 12-8-2009 21:33

今日剛好完成台服任務了0..0 岩岩45 脫離台服一段日子了@口@
無咁好氣再玩落去啦台服   轉戰韓服-﹏-++  而家台服咩野都無~市價又貴@@
死靈隻黑執事又打得又睇得 好正@口@b
不過我自己就鐘意女流氓既速度感~~ ~﹏~
回復 支持 反對

台服想玩都無得玩啊0口0  本來想衝隻召喚出黎   
但係自從台灣打風到而家  我仲係lag到想死   都成個星期咁耐-口-"
我覺得係hkbn搞鬼多過海底電纜有事-口-"   不過淨係台服lag   日服韓服又無事
台服單刷出現延遲-口-
回復 支持 反對

見住有d屋只係用水泥起...鋼根都無....好難唔散= =
澍莉盈TF922 發表於 14-8-2009 14:51

呢個令我諗起祖國獨有既紙皮屋-﹏-
d牆用手指都整得穿  超強@口@

冇計
肯定比陳水扁果條粉腸貪晒
不滅者Tx 發表於 14-8-2009 14:54

咁搞法  台灣咩事都關啊扁事@@  啊扁你今次大獲喇!!!
回復 支持 反對