打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 機體丶機庫丶抽機貼圖集中帖

哈哈哈..我有正野分享啊..今日早上起身,,爸媽未醒,我就開機抽高達了~
最後比我用左7個代幣抽左ar duel喇..真係超開心..開心到想大叫,,之後就打比朋友話我抽到..
佢地又驚訝又嫉妒我..哈哈~希望快d升到強2啦XD

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
悠月 + 4 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

請問一下版主,可不可以分享不同版既題材,(國版,台版,韓版)謝謝版主!
lok19820 發表於 14-7-2009 06:03

因為本版是港服官方指定討論區, 所以只限港服機體
回復 支持 反對

-___- 我影既相都比121kb大

點放上黎/__\
回復 支持 反對

哈哈哈..我有正野分享啊..今日早上起身,,爸媽未醒,我就開機抽高達了~
最後比我用左7個代幣抽左ar duel喇..真係超開心..開心到想大叫,,之後就打比朋友話我抽到..
http:/ ...
MoonNight 發表於 14-7-2009 08:56

你好似好串咁-.-"
回復 支持 反對

http:/ ...
MoonNight 發表於 14-7-2009 08:56

建議你練到有精狙同練好d 瞬狙先
因為冇技好難玩
回復 支持 反對

鳳仙花你話租阿普解ex4都租到破產?

咁你解紅猩猩唔駛解架喇
ZXAvent 發表於 14-7-2009 08:19

-.-5系我話~
港版有人解到哩個任務~可以話屈指可數![[onion_50]]
回復 支持 反對

23# 希熙..
你可以上傳一d 上傳相片既網上 將你想上傳既杷放上去
再瑚那網址post出黎
樂古上傳上相片跟你會員級別有開 你可以用上面既方法 ^^upload圖片
回復 支持 反對

呵呵
到我分享了
好耐之前知道有呢隻GAME
之後就等等到公測
我考完CE就玩啦
小小成就

回復 支持 反對

以上除左AS機 大部分都係抽返黎架 .....兩隻AR抽左我好多個COIN都抽唔到
反而用G就抽到 , 抽到果陣真係好無奈
所以我以後都唔會再買點抽機 ........
其他A機 例如 閃電同Z 溫痠 重高 神盾我一兩次就抽到......
仲有我想問港服係咪得3隻AR機??定係仲有隻百式????
如果係我抽埋隻THE O 就齊啦^^

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
〝小趙﹏* + 5 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

好似好好玩咁~~~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
神探飛機頭 -10 文不對題

查看全部評分

回復 支持 反對