收起左側

拳術討論區

我係29lv82%拳.因為我冇壓過等所以想問下大家我既被動技層數會唔會過低
拳術同防技12層.血同內9層.護同打坐8層
之於拳技唔洗問我都知低嫁啦><野球同少林8層.如封7層.金鐘5層.吐納2層
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-4-11 05:49 發表

Hello! ..... 大家好,千人斬-拔刀齊 你也好,

好耐無見大家了,最近的 雙經 大家應該有不少進脹啦,是嗎??

有好多人也會覺得如封似閉無乜用,點解??
原因他們覺得攻低囉!..............:lol
...

halo明少.好耐冇見你回覆好掛住你XD..我之前個拳俾惡名搞到爆裝降技而唔玩走去玩法師.個法師玩得好開心.同差唔多lv p勝率極高..但係依家復活節日日咁玩個法師都覺得悶悶地.依家我開番個拳黎玩啦..叫拳皇·權...得閒add下我啦..我依個ac係全力嫁.我依家23lv.4層野球.6層少林.1層如封...我依次唔升如封=.="因為上一個ac升如封都冇乜用.不過我依個ac冇升如封初期pk唔係好掂囉(低層冇暈既少林真係.......攻速慢又低攻又近攻)不過我為左前途所以主升少林先..野球無突別去升.有兩三隻怪圍我果陣先出.如封就等呢兩招升到咁上下難升先升番如封
我依家23lv616攻..268防..615血.415法.1000幾護......
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-4-11 10:36 發表

各位拳手們,

各有各精彩,點玩點配都得,最緊要努力,玩得開開心心就得了。

我就來悶死嫁啦,因為我的武功技快全部完事了,點算好。...........

雲起,快D出多一行5格學武啦!............

真嫁 你30幾lv就差唔多全部完晒真晒=.="嚇死人>.<我一招真或完都冇>,<
回復 支持 反對

原帖由 104 於 2007-5-7 23:14 發表
我個拳爆力好唔好.......

拳爆力冇咁好玩..拳爆力都係冇快感..我覺得4力2體拳最好.想爆力都係玩刀好d.還掂刀都有華山
回復 支持 反對

原帖由 hkes 於 2007-6-23 03:36 發表
多謝明哥的方法

那暗職又如何

他的miss...怕怕

首要你有輕功符.用真少林去暈佢.點解唔直接用如封??(用如封打白馬死硬.如封唔高攻攻速又唔係快過白馬.加上白馬有無敵既MISS= =")..又點解唔用野球呢.因為打暗用野球好易打空氣..唯一方便就係一開始緊貼住對方..之後係咁用少林(唔好唔記得MISS左都係照暈.暈完佢就任你打...好睇運氣
拳.野球.如封.少林都係必修.前期少林未真同暗打的確好吃力.想解決就盡早升少林吧!

回復 支持 反對