樂古Nakuz

標題: 50lv係米會卡任? [打印本頁]

作者: ★、血    時間: 18-8-2013 17:11
標題: 50lv係米會卡任?
如題
作者: 開工專店    時間: 18-8-2013 17:54
51卡死你= =
作者: chanko898    時間: 18-8-2013 18:38
應該吾LV數事,主要係隻game太多人
作者: 開工專店    時間: 18-8-2013 19:42
應該吾LV數事,主要係隻game太多人
chanko898 發表於 18-8-2013 18:38

多人關卡任咩事= =
作者: leepopo    時間: 19-8-2013 13:21
系= =50lvd地圖都味開(好似系)
作者: chanko898    時間: 19-8-2013 13:55
回復 4# 開工專店

萬幾人係到玩緊一隻game,你話吾lag?cso已經係一個好例子啦同學 ,加上幻想個ser出名廢,如果吾係佢都吾洗開3個ser分人流啦
作者: 開工專店    時間: 19-8-2013 17:18
回復  開工專店

萬幾人係到玩緊一隻game,你話吾lag?cso已經係一個好例子啦同學 ,加上幻想個ser出 ...
chanko898 發表於 19-8-2013 13:55

只題是卡任??LAG 會卡住個任- -?
作者: chanko898    時間: 19-8-2013 19:39
回復 7# 開工專店

年輕人啊,我又送一個例子給你吧.8月10日封測最後兩日哪天,完全吾洗激活碼就能開幻想號,個日有幾多人到到下午3點都仲未開到幻想既封測號呢點好多人都心知肚明吧.泥泥去去都係因為(人多)既原因啊,吾洗我講都咁明掛.就係因為人多,外掛&SER廢的話都會有卡任同lag疾既情況出現,少年啊這是常識吧,為什麼你完全不懂不明白啊
作者: 開工專店    時間: 19-8-2013 21:00
回復  開工專店

年輕人啊,我又送一個例子給你吧.8月10日封測最後兩日哪天,完全吾洗激活碼就能開幻想 ...
chanko898 發表於 19-8-2013 19:39

佢講卡任既意思係..d任做到50lv冇得再拎新既任務做..係冇得再拎新既任務..因為新既任務要51先做到
所以佢地就會卡左係50lv到
咁就為之卡任...
而你所講既卡任係lag到做吾到果任 搞到卡任 ?
我諗你會錯意..
仲有咩叫年輕人啊...少年啊這是常識吧 ?  好似係到教緊人?講到自己好偉大咁~你d用詞好易引人覺得你串緊人
作者: bb皓    時間: 19-8-2013 21:57
回復 9# 開工專店
笑左 明明講緊任務 d人走黎講個ser有幾廢
作者: benny961    時間: 19-8-2013 22:11
點解講緊卡任,都可以有人無啦啦講lag ser...
作者: on10732112    時間: 19-8-2013 23:50
智障唔洗理佢
小學雞多唔係第1日知
其實49開始卡任
50級之後的地圖未開
有3個
但係公測左1星期
應該冇咁快改版...
而且隻GAME仲有好多地方可以優化
作者: chanko898    時間: 20-8-2013 10:28
回復 9# 開工專店

0k0k,我諗我會錯意,仲有年輕人和少年8成都吾會系串人既意思囉;P 吾通你會想人地叫你喂之類?因為係樂古呢到年輕人居多:victory:
作者: 開工專店    時間: 20-8-2013 16:04
回復  開工專店

0k0k,我諗我會錯意,仲有年輕人和少年8成都吾會系串人既意思囉 吾通你會想人地叫 ...
chanko898 發表於 20-8-2013 10:28

仲有呀年輕人(你講錯左)
我覺得就咁講
仲有呀你講錯左  仲好= =明唔明-.-?
可能我比較敏感對呢種字..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2