樂古Nakuz

標題: 我買唔買點機好 [打印本頁]

作者: motaswecx    時間: 31-1-2011 14:29
標題: 我買唔買點機好
我要買點機,不過只想要空戰,我想要亞基拉mk2,但無見有人用,唔知好唔好買呢,
作者: 64372764    時間: 31-1-2011 15:13
冇人用 你咪做開荒牛囉
作者: motaswecx    時間: 31-1-2011 22:55
我唔想做肥牛
作者: 23953704    時間: 1-2-2011 01:28
亞基拉mk2
I have use it in CBUS, I think its BDW not good
because the BDW isn't much powerful and its size is big
so that I think if you want use air , you need a small size like size S or M
size L is so dangerous ,although you are good at air
作者: motaswecx    時間: 1-2-2011 11:47
咁我買神盾好定亞基拉
作者: 霜痛    時間: 1-2-2011 12:57
神盾比較實用
L空冇雷帝bs的話好難玩
作者: 64372764    時間: 1-2-2011 13:01
神盾比較實用
L空冇雷帝bs的話好難玩
霜痛 發表於 1-2-2011 12:57

如果有雷帝 把它輕量化 都很好用
作者: 霜痛    時間: 1-2-2011 14:42
爆據神機.__.
作者: 無良品    時間: 1-2-2011 18:47
如果有雷帝 把它輕量化 都很好用
64372764 發表於 1-2-2011 13:01

正確來說L空只要輕量一下配星雲、L光散都可以很好用(天騎、空盾、索雅
不用雷帝BS不行的人只是沒技術罷了
作者: 64372764    時間: 1-2-2011 19:52
正確來說L空只要輕量一下配星雲、L光散都可以很好用(天騎、空盾、索雅
不用雷帝BS不行的人只是沒技術罷了: ...
無良品 發表於 1-2-2011 18:47

配上一支等離子 再調整一下 其實夠用的了
作者: 霜痛    時間: 1-2-2011 23:48
對不起..我指的是沒輕量的情況下..令你誤會了無良大大..
但是要知道的是..沒有雷帝bs 的L空很易被擊落..不論你有沒有輕量...(當然在於我玩狙的角度來說..@@
作者: 64372764    時間: 2-2-2011 10:05
對不起..我指的是沒輕量的情況下..令你誤會了無良大大..
但是要知道的是..沒有雷帝bs 的L空很易被擊落..不 ...
霜痛 發表於 1-2-2011 23:48

用完即棄的雷帝沒甚麼好玩吧?
作者: 噬神    時間: 4-2-2011 13:44
www如果雷帝不是用完即棄
那空機不用出S/M了吧
作者: 霜痛    時間: 4-2-2011 14:20
基本上有很多機也用完即棄吧?如跳機, 8加機, 小蜜蜂
或許這位大大是只玩炮機或S/M空機吧?
作者: motaswecx    時間: 15-2-2011 17:51
你地有d離題..但我都買左機lu,神盾同0式,但兩部都無咩點玩,神盾又無自已友幫手(隊友無情),0式又要等強化料夠先玩...
作者: garfieldodie1    時間: 15-2-2011 21:16
認為最好用的3部空機

唔識中文,所以貼圖-3-
唔知hks有無得買,不過真係幾好用

作者: plk111    時間: 15-2-2011 21:22
第一,二架都色變形
第三架是天使
p.s.兔娘,最強陸機!!!!! (BD技 tec str交換用,正!!!!
作者: garfieldodie1    時間: 15-2-2011 21:25
第一,二架都色變形
第三架是天使
p.s.兔娘,最強陸機!!!!! (BD技 tec str交換用,正!!!! ...
plk111 發表於 15-2-2011 21:22

日服扭蛋T_T仲要係金,抽左幾次唔抽了.

ps:有人用uc抽到小愛!!怒.......
作者: plk111    時間: 15-2-2011 22:00
有人[SP] / [Ro] 盒子出了小愛添...(怨念

p.s.[sp]盒子出志乃,火車...小愛有的%應很少才是...(怒
作者: garfieldodie1    時間: 15-2-2011 22:41
至弊小愛係美服都未出就抽到-.-仲要係全部part 3個slot.....真係6合采都無咁好采......

櫻華進化左個mode都有人抽到 個蛋機已經絕版,都仲抽到~
作者: a0078910    時間: 16-2-2011 19:12
反正garfieldodie1口中的3隻空機我都入手了=3=
就快夠LV整全彈空W
兔女最高=3=反正我都係有(爆(兔女8LV中
BD技好強 係STR同TEC互換
其實係HKF買點機都冇咩用 抽機先有用 L空就更加冇用(個人認為 不過只有雷帝有用
基本上L空只係食物=3=爆火會食得好爽(爆
作者: 霜痛    時間: 16-2-2011 22:28
狙也會食得很爽@@
作者: tal12345    時間: 16-3-2011 21:21
沒技術天騎、空盾、索雅.亞基拉mk2都無用
作者: 笨小瓏    時間: 16-3-2011 23:15
誰說L空是食物....(望某魔王魚生的星雲....
作者: plk111    時間: 17-3-2011 17:44
依家日本禁...
JPS無用了...

p.s.超多動漫無更新!!!! <--正常

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2