樂古Nakuz

標題: 安Ser d人好沒品 [打印本頁]

作者: Ray887    時間: 17-7-2010 23:08
標題: 安Ser d人好沒品
本來今天可以完成女神任務,點知比條台老玩野,浪費黑株子,要重生再玩,記住唔好同雪心玩
作者: toreadorex    時間: 19-7-2010 11:56
黑珠子好難做?_?
作者: [H]真.天龍神    時間: 19-7-2010 12:43
先重生後打城本身就沒什麼問題
而且我不明白重生可以怎樣浪費黑珠子
再者就算沒了黑珠子  再打就好
G1現在跟本隨便找個老練點的玩家就可以拆城  沒什麼好大驚小怪的
作者: keithho1219    時間: 19-7-2010 12:56
先重生後打城本身就沒什麼問題
而且我不明白重生可以怎樣浪費黑珠子
再者就算沒了黑珠子  再打就好
G1現在 ...
[H]真.天龍神 發表於 19-7-2010 12:43

樓主都無話重生浪費黑珠子
作者: [H]真.天龍神    時間: 19-7-2010 13:11
樓主都無話重生浪費黑珠子
keithho1219 發表於 19-7-2010 12:56
浪費黑株子,要重生再玩

ど思う?
作者: kaii    時間: 19-7-2010 13:45
是打錯字 重"新"再玩麼=   =?
作者: david9988    時間: 22-7-2010 19:43
人家幫你都要感恩啦-]你咁勁-]solo囉
作者: 餅`Cake=×    時間: 22-7-2010 19:50
樓主請提出證據該玩家如何玩弄你....用一點小技術要solo並不難 再者你可以試試看使用遊戲橘子推出的vip卡片系統  7日/30日任君選擇  價錢並不是太貴  300/1100點
作者: Estoque    時間: 30-7-2010 12:51
第一:我都係玩安ser的, 有冇品呢d野, 唔可以就一個人的行為就話成個ser d人都無品, 個個ser都有騙子,
         個個ser都有小白, 呢個世界都有騙子小白, 你不如話呢個世界好無品?
第二:你講左個幾句野, 無清楚交代件事, 又唔知你重生定重新, 又話佢玩野, 咁佢點玩野法?

你話人都要有說服力先得, 你post張相 or 講成事的經過都可以

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2