樂古Nakuz

標題: 古代。唯讀 正在重新蘇醒- [打印本頁]

作者: 555go    時間: 14-8-2009 19:51
標題: 古代。唯讀 正在重新蘇醒-

古代。唯讀  正在重新蘇醒-

正在重組力量-

作者: 555go    時間: 14-8-2009 20:04

備用~~~~~~~
作者: 555go    時間: 14-8-2009 20:14

備用一一~~~~
作者: 555go    時間: 14-8-2009 21:02
推推一推
作者: 555go    時間: 15-8-2009 12:20

推一推..................................
作者: 運命之炎厄    時間: 15-8-2009 14:54

你個會冇咩人入....
作者: 555go    時間: 15-8-2009 20:02
推一推..................................
作者: 555go    時間: 16-8-2009 15:20
作者: jacky94118    時間: 16-8-2009 15:27

如果想自己變強快
就入(<*唯一&獨一*>)
....
作者: 555go    時間: 16-8-2009 16:20
加入(<*唯一&獨一*>) 最後招生 誠意招募成員
作者: 香蕉哥    時間: 16-8-2009 20:41
1.SD的NAME:香蕉仔
2.樂古NAME:香蕉哥
3.SDLv:中士
4.MSN:hihitoy@hotmail.com
5:常用是:拳
作者: 555go    時間: 17-8-2009 09:55
一推..................................
作者: angela6d28    時間: 17-8-2009 17:23

-。。。。。。。。。
作者: dickp042    時間: 17-8-2009 18:09
sd名:A555444
古樂名:dickp042
sd等級:下士
無MSN
常用剪機
作者: 555go    時間: 17-8-2009 19:23
sd名:A555444
古樂名:dickp042
sd等級:下士
無MSN
常用剪機
dickp042 發表於 17-8-2009 18:09

好收你!!!!!如可以請申請msn!!!!!!
作者: shecs0621    時間: 17-8-2009 21:37
皇朝幫推
作者: 555go    時間: 17-8-2009 23:03
thx.....................................
作者: 555go    時間: 18-8-2009 11:52
如果想自己變強快
就入(<*唯一&獨一*>)
作者: angela6d28    時間: 18-8-2009 12:06
哇 ~ 你地改改好wo~COPY 得咁勁^^ By snakec
作者: angela6d28    時間: 18-8-2009 15:09
好心你改改LA 我打得咁辛苦!!!!
作者: 555go    時間: 18-8-2009 21:55
好心你改改LA 我打得咁辛苦!!!!
angela6d28 發表於 18-8-2009 15:09

我一早改了.........................!!!!!!!!!!!
作者: angela6d28    時間: 18-8-2009 23:01
但你大部份COPY!!!!!!!!!
作者: shecs0621    時間: 19-8-2009 13:01
同盟幫推!!!
作者: 555go    時間: 20-8-2009 13:03
thx...............................................
..................................................
作者: shecs0621    時間: 21-8-2009 18:30
同盟幫推!!!
作者: angela6d28    時間: 22-8-2009 09:38
你好LA !仲吾改^^?我比小小時間你...我都吾想搞大件事!你快快改左佢咩事都冇,吾改你知LA^^
作者: angela6d28    時間: 22-8-2009 19:57
好^^改左咩事都冇^^一天光唒^^
作者: 555go    時間: 23-8-2009 11:05
推一推.........................
作者: 555go    時間: 24-8-2009 14:43
推推一推
作者: 99995    時間: 24-8-2009 20:30
廢廢廢廢人公會 希望(<*唯一&獨一*>)
跟我地廢廢廢廢人公會成為盟會!!!!!!!!!!!!!!
作者: 99995    時間: 24-8-2009 22:04
.....廢廢廢廢人公會 希望跟我地廢廢廢廢人公會成為盟會!!!!!!!!!!!!!!
作者: 555go    時間: 25-8-2009 08:44
推推一推
作者: shecs0621    時間: 25-8-2009 09:51
同盟幫推!!!
作者: 555go    時間: 25-8-2009 11:12
作者: 香蕉哥    時間: 25-8-2009 15:10
香蕉仔 退團!
作者: jfgffjfj    時間: 26-8-2009 00:02
我想入呀~我叫jfj 中士 愛機 明鏡止水
作者: htys4b16    時間: 27-8-2009 13:09
作者: htys4b16    時間: 28-8-2009 10:03
我唔知點解我入左黎
但我冇意入黎
請del左我係會員果道
如果冇記錯我個fd話幫我入左個公會
果日係我個fd玩緊,我本人已有公會
只係一個誤會,唔好意思
(kit24654)
作者: 555go    時間: 28-8-2009 18:31
加入(<*唯一&獨一*>)
誠意招募成員
作者: 555go    時間: 29-8-2009 12:21
推推一推
作者: [H]唯我獨尊    時間: 29-8-2009 19:10
我推......
作者: shecs0621    時間: 29-8-2009 21:27
同盟幫推!!!
作者: 99995    時間: 30-8-2009 17:46
.....廢廢廢廢人公會 希望跟我地廢廢廢廢人公會成為盟會!!!!!!!!!!!!!!
作者: 555go    時間: 30-8-2009 22:07
.................................
作者: 555go    時間: 31-8-2009 21:49
作者: ゞ弒影★﹒    時間: 1-9-2009 05:26
路過幫推一下~
作者: 555go    時間: 1-9-2009 18:30
推一推...............
........................
作者: 555go    時間: 1-9-2009 18:40
推一推..................................推一推..................................推一推..................................
作者: 555go    時間: 1-9-2009 19:37
推一推推一推推一推推一推推一推
作者: 555go    時間: 2-9-2009 18:57
推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推..............
作者: 555go    時間: 2-9-2009 19:02
目標港F第一 目標港F第一
作者: angela6d28    時間: 2-9-2009 19:23
目標港F第一 目標港F第一
555go 發表於 2-9-2009 19:02

哇!好大口氣wo
作者: 555go    時間: 3-9-2009 10:52
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
作者: angela6d28    時間: 3-9-2009 19:41
獨當一面的男子漢!?[[onion_18]] 我妺玩SD WO^^原來玩SD的都系男T^T我依家先知[[onion_37]]
作者: 555go    時間: 4-9-2009 18:26
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
作者: 555go    時間: 4-9-2009 18:46
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
推一推
作者: 555go    時間: 5-9-2009 12:02
誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員 誠意招募成員
作者: 99995    時間: 5-9-2009 12:13
推一推
推一推
推一推
推一推
作者: 555go    時間: 5-9-2009 17:24
目標港F強團之一目標港F強團之一
作者: 555go    時間: 6-9-2009 13:58
誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員誠意招募成員
作者: 555go    時間: 6-9-2009 18:04
......................
作者: WordsOnly    時間: 6-9-2009 18:09
2009最新呃post大法............
作者: 555go    時間: 8-9-2009 21:12
推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推
作者: iloveyou2355    時間: 8-9-2009 21:17
申請:
1.SD的NAME:keswick

2.SDLv:准尉

3:常用是(拳,剪,包)??:包or剪

pw...game入面我唔打中文....
收我la...
作者: 555go    時間: 8-9-2009 21:29
推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推推一推
作者: 555go    時間: 9-9-2009 17:01
現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!
作者: 555go    時間: 9-9-2009 21:22
推一推推一推............................
作者: 555go    時間: 9-9-2009 21:30
現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!
作者: 555go    時間: 9-9-2009 22:40
現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!!
作者: 555go    時間: 9-9-2009 22:43
作者: 明鏡xD閃光    時間: 10-9-2009 18:07
1.SD的NAME: PO小命

2.SDLv:小慰

3:常用是(拳,剪,包)??:拳同展
作者: 555go    時間: 10-9-2009 21:11
現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!現在的你快入(<*唯一&獨一*>) 吧!!!
作者: 555go    時間: 10-9-2009 21:58
作者: 555go    時間: 12-9-2009 14:06
吾系入請按上一頁或關閉!!
作者: 555go    時間: 12-9-2009 19:53
MSN :sdgood@live.hk
作者: ls19951015    時間: 13-9-2009 19:02
1.SD的NAME: CKCxDDD

2.SDLv:少尉

3:常用是(拳,剪,包)??:包/剪
作者: 555go    時間: 14-9-2009 21:35
MSN :sdgood@live.hk  ..........    ok
作者: 天光喇    時間: 14-9-2009 21:45
本人game名:天光喇
SDLv:上尉『差一萬經就少校』
常用既機係:包,剪
msn:peiyizhang123@hotmail.com
作者: 555go    時間: 16-9-2009 17:48
MSN :sdgood@live.hk
作者: 555go    時間: 18-9-2009 20:00
(<*唯一獨一*>) 宗旨:
1.技術強
2.卓越

3.開心
4.好勝心強
5.目標港F強團之一
作者: ushushush    時間: 21-9-2009 17:19
推一推
推一推
作者: 555go    時間: 23-9-2009 17:04
..............了SD的未來!!!!我地要開創出更強更完美的世界,把你的力量注入我地團,把你成為獨當一面
作者: 555go    時間: 24-9-2009 19:03
(<*唯一獨一*>) (FW)
為了SD的未來!!!!我地要開創出更強更完美的世界,把你的力量注入我地團,把你成為獨當一面的玩家!!!!!哈哈

作者: 555go    時間: 24-9-2009 19:09
最後目標:令各位成為SD神手,及開心。(長期遊戲對身體有害!!!)
作者: 555go    時間: 24-9-2009 19:20
............F&W)招成員可免考團試 出擊!!!F&W)招成員可免考團試 出擊!!!
作者: litszmong    時間: 24-9-2009 19:58
可免考團試,即入。 但有考管.....如真的不用可免考團試+我
1.SD的NAME:litszmon

2.SDLv:准X(士官高一呢)

3:常用是(拳,剪,包)??:全部
快點[[onion_78]]
作者: 555go    時間: 24-9-2009 20:04
ok    msn:sdgood@live.hk
作者: 555go    時間: 24-9-2009 22:49
推推推推推推推推推
作者: 555go    時間: 25-9-2009 10:14
1.技術強
2.卓越

3.開心
4.好勝心強
5.目標港F強團之一
作者: 555go    時間: 26-9-2009 12:54
1.技術強
2.卓越

3.開心
4.好勝心強
5.目標港F強團之一

最後目標:令各位成為SD神手,及開心。(長期遊戲對身體有害!!!)

作者: 555go    時間: 27-9-2009 11:03
為了SD的未來!!!!我地要開創出更強更完美的世界,把你的力量注入我地團,把你成為獨當一面的玩家!!!!!哈哈
作者: 555go    時間: 27-9-2009 19:12
msn:sdgood@live.hk
作者: 555go    時間: 28-9-2009 19:06
1.技術強
2.卓越

3.開心
4.好勝心強
5.目標港F強團之一

入(<*唯一獨一*>) +我的MSN
我MSN :sdgood@live.hk

作者: 555go    時間: 28-9-2009 19:55
哈哈與S級一齊作戰!!!!??

作者: 555go    時間: 29-9-2009 22:45
(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!(F&W) 招成員 可免考團試 出擊!go go!
作者: angela6d28    時間: 30-9-2009 07:06
S 社菜鳥路過~~~~[[onion_74]]
作者: 555go    時間: 30-9-2009 19:32
......................
作者: 浪漫王子    時間: 30-9-2009 19:37
me (神槍死神)入...吾該
作者: 555go    時間: 2-10-2009 16:46
ok  add me  msn :sdgood@live.hk
作者: 555go    時間: 2-10-2009 18:22

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2