樂古Nakuz

標題: 中華英雄Online 賺錢攻略 [打印本頁]

作者: gtakiller2008    時間: 8-8-2009 14:29
標題: 中華英雄Online 賺錢攻略
賺錢法門
《中華英雄Online》有別於其他Online Game, 怪物不會直接掉錢(很正常吧, 怪物帶錢在身幹嗎...拿去買益力多啊?), 但殺怪時仍可得到一些物品, 有裝備亦有合成材料, 還有"商品", 例如"宣紙", 這些"商品"都是沒用的東西, 可以拿給城裡的商人賣錢, 就是這樣便可輕易賺取金錢.

賺錢實例
要放棄任務, 一直殺小怪, 殺久了總有點睡意吧? 配合天羅傘系統就能解決問題! 當人物到達20級, 到「屬性→功能→遊戲相關功能」, 有一個叫天羅傘系統, 打開後設定好戰鬥要使用的技能再按下面的開始練功, 系統就會幫你自動打怪啊. 而重點是藥品的設定, 把下方調息選項設到70%再打勾, 這樣減少戰鬥時使用藥品, 便可減少水錢支出, 才能做到賺錢效果啊! 而選怪方面盡量挑比你弱三四級的怪, 輕鬆易打為主. 另外, 還要注意負重和背包空間, 不然有錢也不入你門呢.

自己用緊呢個方法, 唔錯!自己一個可以儲到7000開公會^^Y

官網http://hk.chinesegamer.net/hero/
作者: Mr.Rose    時間: 8-8-2009 15:32
唔該晒!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 膠l3小兒╗    時間: 8-8-2009 15:55
等我試下依個方法先a_a
作者: chunho01369    時間: 8-8-2009 17:12
ok阿唔錯 多謝晒用緊
作者: chunfoc    時間: 8-8-2009 23:15
thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 榤奇    時間: 9-8-2009 00:43
網龍就是內掛出名.....
作者: hihishing    時間: 9-8-2009 14:00
甘打咩怪好?依個方法
作者: 冷血ღღ    時間: 9-8-2009 14:26
天羅傘係咪冇限制 免費?? 洗唔洗話要儲d咩先可以用得
作者: 不乖打你    時間: 9-8-2009 15:32
咁樣好難搵食,,,,,,
作者: 鬼半藏`    時間: 9-8-2009 15:38
網虫咩game都有內掛...
作者: ktp21412    時間: 9-8-2009 17:14
=_="
我一點都冇買過
而家已經有3萬蚊..

講真
呢D要睇你醒唔醒目架姐
你識得低買貴賣就賺到你笑
作者: kaifai1314    時間: 22-9-2009 10:57
自動打怪????/
好正
作者: 幽伯    時間: 22-9-2009 11:17
=.=姐係....
咁呢個70% 調息...
天光都未升到1lv=.=""

不如熄左佢, 快快手打怪-.-博汁到正野吧 a_a
作者: 傻子一名    時間: 22-9-2009 13:31
賺錢到95lv之後入100青掛機   賣白/綠裝就最賺錢!  一晚掛到4-6萬
作者: 銘~=]    時間: 8-10-2009 23:19
.....= =鬼5知.....- -
作者: -金木劍八-    時間: 8-11-2009 10:58
我都係咁
但係都好快冇曬D血水

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2