樂古Nakuz

標題: 強烈要求出香港希望 [打印本頁]

作者: 105253q    時間: 26-6-2009 23:48
標題: 強烈要求出香港希望

我本身想重玩台版希望..但係又唔知點入game..
我下載完之後..佢叫我上官網入..之後又叫我登入anyone..
我睇過你地d文章..你地話入去個人檔案度改野..但係我一按入去等左好耐都冇反應...之後就無法顯示網頁..
唉~搞到我d興趣都冇埋= =
所以我先有e個要求..希望香港有代理出希望啦..
作者: 淺仔二    時間: 27-6-2009 10:53
支持!支持!出香港版la
作者: 笨.影__]]    時間: 27-6-2009 12:23
你在此發貼 說要強烈要求出港版
也沒用的- - 因話事權不是我們._.''
要有代理商有意 才會有出港版的機會
作者: 朱朱俠    時間: 28-6-2009 12:36
~"~我都想出
作者: ★`Mrs.Luv;o)    時間: 29-6-2009 15:32
唉.  而家我想玩都玩吾到-V-
SOBAD
作者: 朱朱俠    時間: 6-7-2009 19:33
我就來峰頂啦0.0"
作者: 小璁仔    時間: 14-7-2009 13:28
強烈要求出香港希望

我本身想重玩台版希望..但係又唔知點入game..
我下載完之後..佢叫我上官網入..之後又叫我登入anyone..
我睇過你地d文章..你地話入去個人檔案度改野..但係我一按入去等左好耐都冇反應...之後就無法顯示網頁..
唉~搞到我d興趣都冇埋= =
所以我先有e個要求..希望香港有代理出希望啦..

你按右手邊果個先得嫁!!!!!!!!
作者: chriskschung    時間: 14-7-2009 17:17
玩美版啦
美版多活動 gm會順應民意
掉寶率+升lv都係台版1.5倍
作者: kasing40    時間: 19-7-2009 12:42
-_-大陸仲勁永遠2倍....我之前都係玩大陸
但因為唔識打大陸字所以...........(識睇唔識打真係有口難言)
同埋大陸d野好平.....
作者: yIn紫天    時間: 20-7-2009 02:03
之前都有玩過大陸14x
不過比人(到)左號就冇玩....
跟住睇到有台希望諗住重玩
但係唔識申請ac=..=
作者: kasing40    時間: 20-7-2009 12:56
你去到官網禁申請ac
之後會彈到去anyone網到
左手邊有得禁申請會員(係打密馬下面)
之後佢會彈舊野出黎(我用最新ie唔知點解佢會冇左一邊只要將佢較番50%就會睇到
[ie8先有咁ga功能係右下角100%個到禁]之後打哂資料就得
如果驗證個到狂打都唔得你就去刪左cookie同歷史紀錄就得
工具>網際網路選項 就會見到刪除
希望幫到你~
作者: yIn紫天    時間: 20-7-2009 16:08
我去左anyone果到申請左ac  係官網果到又登入到
咁係咪就得左
作者: 105253q    時間: 20-7-2009 20:07
台版好鬼煩..又要e樣..又要果樣咁..
係就希望快d有香港代理出希望啦..
唔洗我地d香港人咁煩...
作者: kasing40    時間: 21-7-2009 11:16
如果係官網又到ga話再去希望官網到入
入到=玩到

re 105253q
e家太多新game......-_-
希望可以話係以經比人遺忘左
加上香港太多game 囧
所以我林冇咩代理商會開香港希望~~~~~~~~
唉 汰弱留強  太現實=口=
作者: chunchun007    時間: 22-7-2009 20:11
唔係上網dl個更新就得架啦咩= =我係咁
作者: 朱朱俠    時間: 25-7-2009 07:59
香港人差唔多根本冇幾個識玩希望~電視又唔播下
作者: 惡魔~wing    時間: 25-7-2009 16:03
出唔係問題~_~不過要有返我地個AC同人 唔係又要升過-.-
作者: teddyloam4    時間: 25-7-2009 16:08
其實點解希望可以吸引人咁耐...我自己都吾知但玩緊...
作者: yIn紫天    時間: 25-7-2009 19:56
我覺得希望係有得自己 博 技同埋d裝會閃 都幾多呀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2