樂古Nakuz

標題: 偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入 [打印本頁]

作者: ※靈龍※    時間: 27-10-2008 07:39
標題: 偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入
偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入

團長:        
            LMI

副團:      
                 靈龍
團員:
       冰偉
                                                                  司馬蒼月
                                   乂謝拉特乂
               無際的青空
                                                        血色戰斧
動感達人
                               成島亮
                                               卍天之痕卍
               肛門吹雪
                               Kenny仔小糖兒
           嘟嘟
                   ↑以上係m群既成員,仲有部份唔記得叫咩名 :p

新增條件:入團之後..1week後要有1000貢獻

作者: 天鎖•夜月    時間: 27-10-2008 09:06
細佬我琴日開始玩..依家18 lv...
係夜貓一名..只會凌晨4點至朝早10點online..weekend另計..(其實係因為依家係美國讀書)
可以既話想入團 @@"
作者: mix052005    時間: 27-10-2008 09:07
我要入 ser4 幾時密得你 同埋點打你個名
作者: 135724534202    時間: 27-10-2008 13:16
喂喂....你唔記得左我呀...我係6道呀....喊
作者: ※靈龍※    時間: 27-10-2008 16:52
本團會招d女仔先(太多男仔會失平衡- -無女先再另作打算- -)
作者: 破曉    時間: 27-10-2008 22:21
未加我囉......................雨宮
作者: 天鎖•夜月    時間: 28-10-2008 05:08
咁算啦..我入其他團好了...thx~
作者: ※靈龍※    時間: 28-10-2008 07:04
頂上去先,e+團仲收人ga
作者: ※靈龍※    時間: 28-10-2008 09:59
再頂上去,版主呀,del左條友d帖啦- -唔關事又post- -
作者: manng1015    時間: 28-10-2008 20:05
32lv鬼謀入唔入得@@?
作者: andy55aa    時間: 2-11-2008 18:38
我又入_"得嗎 32lv 叫小樺xd
作者: 偉=]    時間: 8-11-2008 15:58
標題: 回復 11# 的帖子
歡迎歡迎a___a
順便推post(勿插)
作者: 休止符*邪神    時間: 9-11-2008 17:07
我想入你地個團,但我得19 lv,比我入左先得唔得,我想搵卡非思一起玩
作者: 臭bee    時間: 12-11-2008 11:53
現在還有位嘛@@
作者: 休止符*邪神    時間: 12-11-2008 18:35
姐係入得??(現在21 lv)但我星期六日,同假期先玩,因為我是學生,介唔介意?
作者: .悶︺    時間: 18-11-2008 22:04
27lv入唔入得呀~~
得的話同我講啦~
作者: tony38891    時間: 10-10-2009 19:25
可唔可以收我,我本人36lv火猛
作者: tony38891    時間: 10-10-2009 19:34
可唔可以收我,我36LV火猛,名叫㊣八公㊣

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2