樂古Nakuz

標題: 南生圍攝... [打印本頁]

作者: T_瞳    時間: 26-10-2008 01:43
標題: 南生圍攝...
其實放假去郊外靜下...
不失為一件樂事....

果日就去左南生圍遊攝....

好清靜..好舒服^^

望喜歡~~

作者: cion    時間: 27-10-2008 09:22
哇~ t__瞳兄 有進步 ~ 今次d相幾好呀 ~ 第 3, 6 張 d 色彩唔錯,
我諗第 1, 3 張打橫影會應該更好,

再一次,見咁多南生圍相, 第 6 張 d 色調好啱我 feel ~
作者: tommymaxxr    時間: 30-10-2008 14:04
WoW 好靚呀~~~

多謝樓主分享~~~
作者: T_瞳    時間: 1-11-2008 04:13
原帖由 cion 於 27-10-2008 09:22 發表
哇~ t__瞳兄 有進步 ~ 今次d相幾好呀 ~ 第 3, 6 張 d 色彩唔錯,
我諗第 1, 3 張打橫影會應該更好,

再一次,見咁多南生圍相, 第 6 張 d 色調好啱我 feel ~

^^"多謝!真係越黎越中意自己週圍去影下,發覺到一d野.係平時咁忙碌唔會發覺得到...
我都係最中意果張....遲下買d filter 試d唔同效果....我d時間越黎越唔夠用了.哈
作者: kay255    時間: 27-11-2008 19:42
幾靚呀~~~

多謝樓主分享~~~
作者: Nτζ夜Ч°    時間: 6-12-2008 13:05
有種feel,唔知點講=]
作者: Roy    時間: 19-12-2008 22:02
我自己夏天時踩單車去過,
但影唔到你咁靚,我反而會用記憶留下當天的情形

當日,烈日當空,但地方空曠,清風送爽,
風過處,萬葉沙沙作響,四處婆娑樹影,景緻教人悠然嚮往,
呼吸到的是潔淨無比的大自然氣息,
鳥語花香,夏蟲嗚叫,蜻蜓漫舞,靜土無聲,
中途會聽到淙淙流水聲,仿佛為你洗滌心靈,
遠處時會傳來元朗市的鐘聲,就像為村人報時一樣,
橫水渡前,看到平靜如鏡的魚塘,村民自行搭建的木橋,
非現代化了的石屎橋,猶如世外桃園,沒受外間影響.
作者: 呀軒'    時間: 17-1-2009 18:27

多謝樓主分享
作者: Dreyers    時間: 18-1-2009 16:34
幾靚呀~~~
作者: 傻豪    時間: 18-1-2009 19:57
我都係到學緊影相..
希望有進步既時候啦
作者: 天堂@呀昆    時間: 30-4-2009 00:42
好令呀~~黃昏好令呀~~~我想問樓主有冇影到鱷魚呀??
作者: Roy    時間: 4-5-2009 13:08
好令呀~~黃昏好令呀~~~我想問樓主有冇影到鱷魚呀??
天堂@呀昆 發表於 30-4-2009 00:42

我諗樓主,會莫名其妙的笑了一下= =

鱷魚不是已走到wetland park嗎?
作者: georgewong2006    時間: 4-5-2009 22:39
周圍環境配合好好
作者: 天堂@呀昆    時間: 6-5-2009 10:33
我諗樓主,會莫名其妙的笑了一下= =

鱷魚不是已走到wetland park嗎?
Roy 發表於 4-5-2009 13:08

哈哈~~攪下笑姐~~樓主影得咁令~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2