樂古Nakuz

標題: 你對本版版主的評分是..!? [打印本頁]

作者: tiu_mark    時間: 9-12-2006 13:51
標題: 你對本版版主的評分是..!?
你對本版版主的評分是..!?

你喜歡那一個版主??

你對那個版主不滿?

為什麼你會投那個分數??

你可以發表你個人的感想!!

如果有好的感想有機會加分!!

作者: 日月銅天    時間: 9-12-2006 15:26
原帖由 tiu_mark 於 2006-12-9 13:51 發表
你對本版版主的評分是..!?

你喜歡那一個版主??

你對那個版主不滿?

你可以發表你個人的感想!!

如果有好的感想有機會加分!!

成塊板我淨係見過你一個做野-.-
作者: tiu_mark    時間: 9-12-2006 15:34
原帖由 日月銅天 於 2006-12-9 03:26 PM 發表

成塊板我淨係見過你一個做野-.-

因為其他兩位版主很忙喔!!
作者: 遊客a    時間: 9-12-2006 16:00
我覺得你幾好lor 不過 其他果d 好似唔係好做野咁.... 你就幾好既
作者: sindaniel    時間: 9-12-2006 16:03
actually i think you are a pretty good 版主...

and you are the only one who works hard in this board...

therefore, there are not much people scaming posts, washing board, etc..
作者: jason    時間: 9-12-2006 16:06
我覺得你好賣力:lol
差不多唔夠太多分鍾就睇下一定post 既文章
做得幾好既
繼續加油努力
作者: tiu_mark    時間: 9-12-2006 16:17
原帖由 sindaniel 於 2006-12-9 04:03 PM 發表
actually i think you are a pretty good 版主...

and you are the only one who works hard in this board...

therefore, there are not much people scaming posts, washing board, etc..

其實小弟的英文很差的= ="

不過大致都明白你說什麼

原帖由 jason 於 2006-12-9 04:06 PM 發表
我覺得你好賣力:lol
差不多唔夠太多分鍾就睇下一定post 既文章
做得幾好既
繼續加油努力

多謝^^"

不過我想聽多一點我不好的方面!!

作者: 〒阿恆〒    時間: 9-12-2006 16:25
識適量咁+分扣分...而且管理這個版管理得很好!!!

作者: HiDe_KwaN    時間: 9-12-2006 17:43
呢個版版主俾我個feel 唔錯..
同其他版比..算好架啦..!!
add oil .. keep住咁ge水準啦..-.-
作者: ┼明月新星↗    時間: 9-12-2006 19:25
choose了十分差的人十之89也是搞事的會員
作者: tiu_mark    時間: 9-12-2006 19:34
原帖由 ┼明月新星↗ 於 2006-12-9 07:25 PM 發表
choose了十分差的人十之89也是搞事的會員

沒有所謂吧!!

心照吧.......
作者: DicKY~”    時間: 9-12-2006 22:25
雖然我唔係經常黎 :lol  但係都見到你有做野同次次見到做野的都係你   不過最少我見到的係有加分有扣分.做得岩會加做錯左都會扣,, 呢樣真係幾好....加油
作者: 杯水車薪    時間: 10-12-2006 14:55
我覺得你好好,十分滿意你,做得好會分,好好,加油!!
作者: hideanselm    時間: 10-12-2006 20:37
我覺得你幾盡責law~
依個版好少話有人洗版~或者違反版規~
如果有人呃post你次次都好快就扣左佢分~同埋del post~
你做得幾好~希望其他版的版主都可以以你為榜樣啦~
作者: tiu_mark    時間: 10-12-2006 20:54
原帖由 hideanselm 於 2006-12-10 08:37 PM 發表
我覺得你幾盡責law~
依個版好少話有人洗版~或者違反版規~
如果有人呃post你次次都好快就扣左佢分~同埋del post~
你做得幾好~希望其他版的版主都可以以你為榜樣啦~

其實樂古還有很多好過我的好版主,

可能你還沒發現到吧^^"

作者: 公仔麵”    時間: 10-12-2006 22:46
我覺得你係E個板最好既板主.!
我好小見到另外2個板主做野.."
我成日見到你加分!
我會支持你嫁.."加油-v-
作者: 亞hand    時間: 11-12-2006 00:58
我覺得和我初初上任的態度差不多吧....

當你真的有要事忙上來就會覺得力不從心...版主這一職位不是一時間可以看得出來

我那時剛升上中三..都沒努力讀書..沉迷電腦上...更成為了唯美版主...

那時我努力的訂版規...每小時都上來看看有沒有搞事份子...

那時我可以說沒有呃post和暴露的相了....

但當我中三學期尾...發現自己成績跟不上...就開始不理版的職務...都在努力讀書...

很幸運讓我升讀到中四....但我開始發現版主的責任重大...當自己不能堅持當初的目的...

我就放棄了版主一職...

其實另外兩位版主有沒有管理這版...可以說是沒有的...當初我中三開始他們都已經是掛名的版主

從來看不到他們工作...就連我扣分準則等都不理...我pm他們都沒有回覆...

•Hung▊鴻 由我開始上任到離開...可以說是從沒工作!

我完全不可以忍受一個不做事的版主....要是有其他重要的事..不能管理的說...

請離職吧...
作者: lovestaryun    時間: 11-12-2006 01:22
你算做得好好ar...獎懲分別 相比(其它)版主,要隔數天先睇文章,你做得比它們好,加上你會詢問別人的意見,將自己不足之處改善,真的很難得,但你甚少(視察民情),(可能因為我甚少上線掛),你要多加了解人們的雖要,才可以做得更好...........(但請不要因為別人的讚賞而驕傲自滿ar,,你要繼續加油,為人們服務....)
作者: 吉野家牛肉飯    時間: 11-12-2006 12:01
我的評分是5分 十分滿意,
因為有好多正野睇!
作者: [H]黑妹    時間: 11-12-2006 17:22
雖然平時唔多見另外兩個版主~!
但相信應該有特別理由啊~~但...
如果時間方面真係出現問題的話~..
建議掉配人手了~~..:handshake

另外既就係要讚一讚tiu_mark版主了!~
應加分的就加..~應扣的就扣...每一個post都做得好足夠~!
好少見另外的主題版..個人感想的加分都會做足~~所以我覺得這兒的版主絕對盡責!!
所以我就投左5分~十分滿意了!~~

(以上說話絕對出自真心...^^")

作者: 佐佐木太原    時間: 11-12-2006 19:06
果然
很多人都將職責都當成了平常不會作的事...
作者: [唯一]牙賢    時間: 12-12-2006 21:28
ok啦..唔係太差..又唔係太好..
不過...
比係其他版既版主已經好好多啦,,
起碼會加分同扣分先啦..
希望樓主可以keep住呢個水準..
令到唯有美麗區更上一層樓
作者: PT_Man    時間: 12-12-2006 23:47
都幾滿意喇~
有靚女睇仲話唔滿意
咁就真係抵打喇~:lol
作者: 不死之謎    時間: 13-12-2006 18:00
作者: [H]中華英雄    時間: 13-12-2006 18:11
原帖由 tiu_mark 於 2006-12-10 20:54 發表

其實樂古還有很多好過我的好版主,

可能你還沒發現到吧^^"

有好既版主就有懶既既版主
上開Nakuz應該知邊個啦
我無針對人嫁

作者: tiu_mark    時間: 13-12-2006 19:16
原帖由 不死之謎 於 2006-12-13 06:00 PM 發表
unlai不是被革職了嗎= ="
按他資料顯示已經不是版主

小弟已經向上頭反應了.....

原帖由 [H]中華英雄 於 2006-12-13 06:11 PM 發表

有好既版主就有懶既既版主
上開Nakuz應該知邊個啦
我無針對人嫁

是嗎= ="

是Game區的嗎??
作者: [H]黑妹    時間: 14-12-2006 12:24
原帖由 tiu_mark 於 2006-12-13 19:16 發表

小弟已經向上頭反應了.....

是嗎= ="

是Game區的嗎??

綜合版~..好似有少少爭執!~~..令大家麻煩了~對不起唷..
不過壇主很像還沒有消息喎@@""難道我.......已失敗??

作者: [H]飛機王    時間: 14-12-2006 15:33
你唔算好差~不過依家你都接受別人對自己意見~所以我都比好高分你~加油呀~
作者: zero仔    時間: 14-12-2006 16:55
幾好丫 keep到個板咁多人出入~
有令相又會+分!!十卜
作者: 死豆釘    時間: 14-12-2006 17:21
可以識得咁加分and扣分
作者: ﹏牙魚*    時間: 14-12-2006 17:24
我覺得幾好牙-0-
又冇人係度搗亂
又冇人投訴....
管得唔錯-0-
作者: 平凡人v    時間: 15-12-2006 11:22
都ok+
 有做野,,又真係做到野,,
         唔錯唔錯,,支持版主..
作者: 我唔係傻仔    時間: 16-12-2006 08:53
我覺得E個版主都算好嫁啦= =""
不馬比比開e個post呀

不過做得好好
支持你XD

作者: 樂古無聊人    時間: 16-12-2006 09:57
原帖由 [H]黑妹 於 2006-12-11 17:22 發表
雖然平時唔多見另外兩個版主~!
但相信應該有特別理由啊~~但...
如果時間方面真係出現問題的話~..
建議掉配人手了~~..:handshake

另外既就係要讚一讚tiu_mark版主了!~
應加分的就加..~應扣的就 ...

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!
建議掉配人手了

你早就跟這個版的版主計劃好了嗎?
將依個版主講到天上有地下無
拍下馬屁就加7分!哈哈
tiu_mark這位版主狂加你分當然是最好啦
應加你分就加,應扣人分就扣
唔錯唔錯的感想啊,
唔怪得申請版主這麼順利!!
恭喜你啵刷鞋版主!
(不願接受批評的隨時可以扣分)
作者: 不死之謎    時間: 16-12-2006 10:53
作者: 無雙亂舞    時間: 16-12-2006 11:47
自9月中以來 常常只看你在管版
處理事情既手法同方式都唔錯._>
但係見你同會員溝通唔係好夠
你開依個POST絕對係明智既選擇( )
作者: tiu_mark    時間: 16-12-2006 12:15
原帖由 樂古無聊人 於 2006-12-16 09:57 AM 發表

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!

拍下馬屁就加7分!哈哈
唔錯唔錯 ...

閣下是否誤會了= =?

原帖由 無雙亂舞 於 2006-12-16 11:47 AM 發表
自9月中以來 常常只看你在管版
處理事情既手法同方式都唔錯._>
但係見你同會員溝通唔係好夠
你開依個POST絕對係明智既選擇( )

其實置頂有二個區會員可以發問的= ="

不過好像沒有人發表意見........

ps:我也想和溝通溝通= ="

作者: Hinton    時間: 16-12-2006 12:21
我畀4分呀..冇滿分係因為較少o黎唯美區..不過見你冇乜畀人投訴,,我諗你應該有過人之處o既..
作者: tiu_mark    時間: 16-12-2006 12:27
原帖由 Hinton 於 2006-12-16 12:21 PM 發表
我畀4分呀..冇滿分係因為較少o黎唯美區..不過見你冇乜畀人投訴,,我諗你應該有過人之處o既..

那麼以後要經常來喔^^"
作者: [H]黑妹    時間: 16-12-2006 15:39
原帖由 樂古無聊人 於 2006-12-16 09:57 發表

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!

拍下馬屁就加7分!哈哈
唔錯唔錯 ...

um...謝謝你既評語!我亦會接受的~
但我認為不需要跟你解釋這麼多...
um...另外..其實唔需要話你知我都講比你知了...
其實係一個月前我是申請當會員自貼區的版主..
可惜那邊人手已足夠...才給會員自貼區的版主題出叫我嘗試申請唯有美麗區!!
你所說的一下子很容易就可以當版主是因為拍馬屁的話..我覺得不用跟你解釋=.="
在我未當上版主之前...~我在唯美的表現也不算差..也不叫好...
但問心...我真的沒有犯過唯美的版規..!只懂不段發貼...~
難道這樣都要扣我分嗎??..怎樣說也行不通吧!!..
若你有不滿我當這兒的版主...~請你到投訴區吧 我不介意...!
但我知道自己問心無愧就行了......

((這都是我少少的感想...!~若果說話上有什麼得罪..請多多見諒))
作者: 不死之謎    時間: 16-12-2006 15:46
作者: [H]黑妹    時間: 16-12-2006 15:51
人手足夠...這個都算是秘密嗎??@@""
作者: 不死之謎    時間: 16-12-2006 15:51
作者: 自由之光    時間: 16-12-2006 16:26
黑妹榮升版主囉

我的眼光不會有錯的

努力吧
作者: ○失。落※    時間: 16-12-2006 22:31
真係幾好嫁佢地....
我搵左D靚女圖黎之後....
佢地真係會加分...
我覺得好小有LO....
之所以我幾中意佢地嫁....
作者: 無雙亂舞    時間: 16-12-2006 22:35
原帖由 tiu_mark 於 2006-12-16 12:15 PM 發表

閣下是否誤會了= =?

其實置頂有二個區會員可以發問的= ="

不過好像沒有人發表意見........

ps:我也想和溝通溝通= ="

我也有參與 , 加我兩分吧 (嗚 )
作者: tiu_mark    時間: 16-12-2006 23:46
原帖由 無雙亂舞 於 2006-12-16 10:35 PM 發表

我也有參與 , 加我兩分吧 (嗚 )

版主不用加吧....xD"

(說笑)
作者: wai1234567    時間: 17-12-2006 11:54
你比起其他板主已經算好好...過望去過好多論壇..板主都係掛名己而..不會專心管理..加會與扣分你呢方面做得好好..如有d人上黎倒亂..我次次上都係見你一個做野...你比我個感覺..係一個認真做好份內事既人...雖然呢舍唔係得你一個板主..但得你一個肯做野...你都唔會埋怨..這樣經以足夠你成為我地最尊敬既板主...個人意見...(真心發言)
作者: kitkit1992    時間: 17-12-2006 14:53
適量咁+分扣分而且你管理這個版管理得好 加油 aR ><
作者: 曖昧乂恫    時間: 18-12-2006 13:10
你做得好好呀
我覺得咋
通常加分都你囉
如果我冇記錯ga話 你好似整過d活動囉
雖然唔成功  
同埋好小版主整活動囉
[H]黑妹 都有理過版 不過唔多囉
好過自唱室個版主啦

我比4分你  1分黑妹
作者: [H]黑妹    時間: 18-12-2006 14:08
原帖由 曖昧乂恫 於 2006-12-18 13:10 發表
你做得好好呀
我覺得咋
通常加分都你囉
雖然唔成功  
同埋好小版主整活動囉
黑妹 都有理過版 不過唔多囉
好過自唱室個版主啦

我比4分你  1分黑妹

我呢排都好少出自唱室啊!^^
不過經常見你post歌~我也有聽過..!
像那首童話真是正得很~~
我才是剛剛當上版主啊..我會努力的了!~^^
你都要比心機再post多D正歌係自唱區嚕!~~
希望你也會支持唯美啦!~~
作者: 風流釘書機    時間: 18-12-2006 14:33
我仲以為係評你個樣
=                 =+
你都做得幾好既 起馬有你係度冇咩野發生
作者: tiu_mark    時間: 18-12-2006 18:31
原帖由 曖昧乂恫 於 2006-12-18 01:10 PM 發表
你做得好好呀
我覺得咋
通常加分都你囉
雖然唔成功  
同埋好小版主整活動囉
黑妹 都有理過版 不過唔多囉
好過自唱室個版主啦

我比4分你  1分黑妹

傷心

還以為你會給滿分我呢.........

原帖由 風流釘書機 於 2006-12-18 02:33 PM 發表
我仲以為係評你個樣
=                 =+
你都做得幾好既 起馬有你係度冇咩野發生

你有見過我的真面目嗎 ?

作者: [H]黑妹    時間: 18-12-2006 18:35
原帖由 tiu_mark 於 2006-12-18 18:31 發表

傷心

還以為你會給滿分我呢.........

你有見過我的真面目嗎 ?

無言..............@@"
給你滿分?....
咁你既意思即係.....我應該零分嗎??

((keke~說笑~:lol ))
作者: tiu_mark    時間: 18-12-2006 18:40
原帖由 [H]黑妹 於 2006-12-18 06:35 PM 發表

無言..............@@"
給你滿分?....
咁你既意思即係.....我應該零分嗎??

((keke~說笑~:lol ))

你不知道每位版主的分數滿分是五分嗎:lol
作者: [S]火輝十    時間: 18-12-2006 18:59
我比4分----滿意!!!

我覺得你做得好好,,,應做就做!唔應做就唔好做<<<你做得好好,,,,
所以我覺得你有能力做呢個版的版主,,,
管理得好好!!!!

never give up ,,,加油

作者: 呀碧〤    時間: 18-12-2006 19:29
我覺得我睇post果陣
你都做到野
呢到冇哂d咩三級相片
d女仔都夠令
不過呢..
有時扣分太嚴
令到呢到少post
少野睇
如果增加每日開post數就好_ _""
作者: tiu_mark    時間: 18-12-2006 20:03
原帖由 呀碧〤 於 2006-12-18 07:29 PM 發表
我覺得我睇post果陣
你都做到野
呢到冇哂d咩三級相片
d女仔都夠令
不過呢..
有時扣分太嚴
令到呢到少post
少野睇
如果增加每日開post數就好_ _""

其實我也不想的= ="

因為有幾位會員,經常貼兩三張相,
就開新post,加上他們的相片內容差不多,
所以為了減少呃post,就減少開post數 !!

如果對會員做成不便,我在這向大家道歉!!

作者: zaq1992414    時間: 18-12-2006 21:52
你做得好好呀,我十卜你 可以識適量咁+分扣分
作者: 公仔麵”    時間: 20-12-2006 21:50
我覺得黑妹做左版主之後..做得好好"
有幫tiu_mark 手!有加分扣分等等"
我會比黑妹5分-v-"
作者: [H]黑妹    時間: 21-12-2006 11:47
原帖由 公仔麵” 於 2006-12-20 21:50 發表
我覺得黑妹做左版主之後..做得好好"
有幫tiu_mark 手!有加分扣分等等"
我會比黑妹5分-v-"

多謝你耶 竟然有人會留意我...~
突然間..覺得好感動.......
多謝你給我5分耶!!~~
作者: Chiu    時間: 23-12-2006 11:21
呢個板 ge板主都做得幾好...不過我有時見到d 真係幾令ge圖..就無加分
希望能改善這一點...
作者: 蕃•茄•仔    時間: 25-12-2006 02:16
呢個版我覺得都管理幾好..版主既效率都幾快
但係有時有人唔多夠字數都冇扣分...版主要打醒十二分精神了
或者唔想咁辛苦..可以學巨商版
如果發現有需要扣分的情況而比版主更快留意到...加分
呢樣又可以減少版主調查有冇會員犯規的情況
我中文水平能力太低...唔明敬請原諒
作者: 楊小邪    時間: 26-12-2006 11:15
比較小加人分~
如果多返d就好啦~
多d加分d人仲會post多d靚女相~
作者: ○失。落※    時間: 26-12-2006 11:36
下...
唔係掛...
佢地成人加人分嫁啵....
佢地係好小有既好好好人板主殷....
作者: mia_xD    時間: 26-12-2006 15:07
效率好高=)
因為我貼錯野佢發現得好快@.@
仲通知左我先.
佢知道我唔知唔貼得o個di之後
不但冇扣我分
仲同我講不知者不罪
很好人唷><
作者: aF     時間: 26-12-2006 17:47
我覺得板主做得幾好..
都冇乜點扣分..有發表自已感想既回帖都有分加既@.@..
作者: hoho2007    時間: 26-12-2006 17:49
版主可能未見過我吧- - 因為我很少來+上我不回的-v-不介意嗎?
我看見..在出力的就是你哦.版主..我投了最好..kaka
作者: 泥膠    時間: 27-12-2006 11:01
我就投左4分-.-因為...淨係見你加分扣分(扣分好似未見過)-.-''跟住好似...冇咩野做咁-.-''
作者: 雪梨‥桂花    時間: 27-12-2006 13:29
我俾5分   因為版主都幾落力   同埋經常自貼   同送上美麗照片    貼這個版的版名更貼切
作者: 呵呵654321    時間: 27-12-2006 21:07
我的評分是10分 十分滿意,
因為有好多正野睇!
版主出心出力為我們做事,當然是值得加許!!!
作者: rainwong    時間: 28-12-2006 19:34
我初泥這個版,我系唔系好知.
但我個人認為肯接受人地的評價,就系一個好版主
作者: 真羊皇    時間: 28-12-2006 21:46
我覺得你都算盡責。。。
其實盡責已經很好:lol
作者: Creamy_Soda    時間: 30-12-2006 19:05
其實我都係岩岩先黎過呢個版架咋```-3-"
所以唔係好清楚你地呢個版```=3=
不過我覺得你地全部既版主都做得唔錯呀```^^
其實有時唔一定下下都話邊個做幾多野既``
最緊要係你地咁多個版主都有心去搵D靚靚既相相俾我地睇未得囉```>w<'
我俾你地咁多個版主既評分都係十分滿意```^^
因為你地個個都係有心想將呢個版搞得有聲有色加嘛``^^
係唔係呢?? >3<'
作者: 公仔麵”    時間: 30-12-2006 19:11
我覺得tiu_mark做得好好"
好關注呢個板"
我會比5分你"
作者: 0o劍仔o0    時間: 30-12-2006 19:18
幾好幾好,,
兩個都有做過野,,'
不過以我見就黑妹做野多d,,''(可能只係見過佢比分- -,,見唔到你就SOR啦,,')
所以我比4分,,'希望你地兩個可以好好係呢區到管理好,,'(好似講到自己係板主咁tim- -,,')
作者: Hk小霸王    時間: 3-1-2007 03:47
作者: a21054836    時間: 3-1-2007 16:24
做得幾好,加上好好人:lol :lol 加油呀版主我地支持你
作者: 傑123456    時間: 4-1-2007 00:12
好老實丫 "" 唔小心咁爆左兩句粗就比人扣分  ""  真係有d唔鋸嫁
,,   唉 ! 而家仲限post > 3<
其實   [ 我見個個人都讚無檀   ,, "" so我先搵d野講下姐  "
   千其唔好見怪啵
同埋我味試過加分囉  < -  呢句真
作者: jasonwiner    時間: 5-1-2007 21:59
不錯不錯
定期會出活動
很努力
比心機做好!:lol :lol
作者: c-ronaldo_XDDD    時間: 5-1-2007 23:22
講真,,有時捉得太嚴,但係我諗板主你地都係因個板好,你地都幾好,,9唔9整D選舉..令到個板冇咁悶..我絕對十卜呢個板:lol
作者: 你吹我呀    時間: 6-1-2007 08:41
我比5分-\/-""
因為你 搞活動 而且 成日見到你係D POST 度出現^@^
仲有你又與眾同樂030
SUPPORT U ^O^
你好落力為個FORUM做野  我地睇得出A_A "
十卜你啦啦啦^*^

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2