查看: 5659|回復: 75
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 給逍ser某位峨嵋的道歉信

首先,我想在此跟你說聲對不起, 希望你唔好不理我, 如果你睇到呢個post, 希望你可以明白我不是想呃你

因為你放號的關係, 所以拎左你既電話, 第一次聽到你把聲既時候, 已經覺得好好聽

大約二個星期之後, 我地約出黎見面, 我在遠處見到你的時候, 覺得呢個女仔很可愛,
白色衫, 粉紅色裙, 長頭髮, 眼大大, 真係覺得好可愛
果時我心諗, 如果宜家收左你ac, 就以後冇機會在game跟你傾計, 又怕以後whatapps你, 你會不理我,
所以果次交易, 其實我有黎到, 不過我冇行出黎, 我係度望住你, 直到你走了

之後, 我們說好了1個月後再收你ac
我好開心你答應左我, 果段時間, 可以打電話比你, 又可以跟你whatapps, 我覺得好開心好幸福
所以交收ac既事, 我拖得就拖, 因為我怕之後冇藉口跟你傾計
在此, 我想跟你說對不起, 我不是想玩你, 希望你不要誤會我

約1個月前, 你開始不再理我, 我很傷心.... 打電話比你, 你唔聽, whatapps 你又block左我, send SMS 比你不應我
上星期, 終於知道左你放左ac比第2個人

我知道係我衰, 拖左你咁耐
我好想親口跟你講對不起
同時, 我覺得很難過, 跟你傾左咁耐計, 就算我冇收你號, 你好像完全沒當過我是朋友

最後, 希望你會睇到我既道歉信, 可以聽我電話
如果你睇到, 你一定知道我是誰

很喜歡你的人上
回復

其實你可以話同佢做fd嫁姐- -唔洗咁嫁喎.....
回復 支持 反對

打機又何必打到好似你咁呢==呢個世上有好多女仔既,唔洗為左個響網上識既人咁傷心既!
回復 支持 反對

傻仔,女並唔係咁溝:lol
回復 支持 反對

有冇人知佢係邊個...^^
回復 支持 反對

忍吾住笑左:lol
回復 支持 反對

其實你可以話同佢做fd嫁姐- -唔洗咁嫁喎.....
ansello1996 發表於 23-4-2012 19:17

我可以同你做fd嗎#77
回復 支持 反對

其實有小小感動
回復 支持 反對

一見鐘情唔見得會有好結果

btw樓主你無咩信用
回復 支持 反對

我當時都看見你 但我話曬都是女孩 所以就...... 我接受你的道歉 我是你說的玩家
回復 支持 反對