打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 韓板轉職lv提高,台終於出瑪琳2轉啦,好爽,出卡片,制作系統

我仲可以接受
背包FULL.仲拎到野.果D叫BONUS.平日俾開突然無左.真正問題變左係咩?

邊個打怪多就拎經同GP多.我都覺得唔錯
唔通HEA打果班2打6 分野仲想同我咁高咁大?

先唔好有以入為主既觀念.每GAME都係個體.
只要滿足到自己咪得.當然每人價值觀唔同.
回復 支持 反對

不只是16級....
我連6級都可以A+...太惡了吧

回復 支持 反對

高攻先正,有真實感
正常邊有可能有人俾人斬幾刀都唔死?
回復 支持 反對

個個影哂車頭相??

我想知對戰果出技陣係咪d一轉都有新圖
雙重同步錯誤 發表於 23-4-2010 01:19

係任務先有換姐,重有係呢幾隻,卡查拉c,萊恩都一樣冇變
我仲可以接受
背包FULL.仲拎到野.果D叫BONUS.平日俾開突然無左.真正問題變左係咩?

邊個打怪多就拎經同GP多 ...
凸=.=凸 發表於 23-4-2010 02:02

經反而我覺得唔重要,重要既係冇左自由分配,以前d人成日搶野汁,自由分,e+冇左
用骰仔分配,姐係話掛機既人都有好多野抽到,比以前完圖先抽重分多d野,所以掛機仔點都係有著數啦

gc以前都滿足到,e+可能滿到瀉,d裝分開2隻,s1轉s2,s1 d野又唔同,e+s3有分色,s2 d野又冇用,姐係同一樣野,分開左s1 s2 s3,就咁計王豬都有50粒,e+x2就變到100,除非賣哂佢,唔係藥水打任掉既野都雙倍,真係多多背包都唔夠用

e+d裝閒閒地都有幾百,7級a+唔奇,唔係6級wo@@以前比人斬好多刀都未死得,e+高攻低血,除左50上,低lv差不多摔一下/出技1就秒到,所以殺左人地一命都唔使幾多時間,回血又慢,e+咁防d跑既人成日跑,反正跑都冇用,打快d係幾正

gc愈改愈多野,本身練下技術夠打pk,e+又有屬性,又有稱號,又有鍊金石,新果d又改勁,回野快到咩咁,打任又出藍裝隨機加屬,加得都幾勁,以前果d就變哂白裝,賣得,重有裝飾又變到神裝,gp野萬歲,點野改弱哂,裝備就有加屬性,改弱都唔驚,但裝飾冇野加,有點數當然勁d啦,但出咁多野,以後就唔係屈裝,係屈屬性屈效果,回血快一倍,基本上好過用點技回血

e+新出既野任務跌變哂藍色,同舊果d白色分開左,舊裝備都變哂白裝,新果d係藍色,有隨機屬性

貝樂
迷霧出新手裝,姐係岩岩出果時賣果d
白色巨塔出綠人裝,以前都有原始人裝嫁
城牆出原始人裝,重有日式和服
鳥人都係原始裝,會有海賊裝跌,重勁過以前,變左點數野
骨城出月亮裝

銀光
暴樹出冒險者裝
黑姬出18lv果套
曙光之湖出小金剛裝,重有蟹介,變到好勁,限lv 21

亞努圖

艾拉
卡米星雲出獵鷹裝
千手出飛馬裝,重有舊古代武,係勁過白裝,但都冇咩用
卡德森出牛魔王裝
卡查城出華爾裝

60lv以上任出哂暴走裝
冰封之後都係60裝,除左黑有61gp裝,生命樹重有神木介

屬性既裝,抽豬加4種,變左神裝,有抽果d人發啦

回復 支持 反對

所以呢個係賺錢位.睇自己點處理空間.無用既野當然唔要.唔通集郵咩
裝備問題返而唔怕.幾lv都可以a+.官方一定察覺到係問題.
裝備屬性先煩人.打打下爆3倍.暈鬼左
回復 支持 反對

所以呢個係賺錢位.睇自己點處理空間.無用既野當然唔要.唔通集郵咩
裝備問題返而唔怕.幾lv都可以a+.官方一定 ...
凸=.=凸 發表於 23-4-2010 17:32

王豬以前打得咁辛苦,e+變垃圾??????呢樣唔改好,姐係人人要重新玩過

裝備重用緊以前咁,所以一定會改,重新計過,呢樣唔使驚,hk有排都未s3,台改番hk都唔會有問題

屬性裝備-lv,姐係點野愈高可以-多d,雖然弱左但可以低lv都用到,抽豬既重可以加技攻防,出技時攻防都會增加
回血回魔加快,e+出埋爆擊攻擊,本身都秒得,爆左可以話普攻一下秒,不過都幾好玩啦,秒殺重勁過外掛,遲下又有一班小朋友嘈啦

有外掛打任打到好屬裝重勁啦,e+打出黎d藍裝都幾勁的,上面都有d裝出,有得賣既一定係白裝,舊野都係白裝
回復 支持 反對

感覺合左屬性哂左件裝.
我通常清 時限而不重要 .易再得手 .用唔到佢既地方等物品
官方送大包.永久裝飾免費拎.最終目的其1.佔用背包空間..
回復 支持 反對

永久野唔要可以丟,但王豬呢d重要野,本身係一個位,e+要幾個,好似守介都冇咩點用,e+用到十個b tim,佢哂左我7個位,永久姐係冇用啦,e+d神裝,金武果d海軍裝呀,以前留1set,e+小惡魔有得賣,之前重係點數野,買左果d人就死啦,變哂冇用既野啦,用黎親裝.................家下咁多屬性,重有效果,當然要都要令d啦,打到裝冇用,要打到令屬加有效果先正
回復 支持 反對

屬性加成有無上限?
回復 支持 反對

咩上限??????佢果度寫幾個咪加幾多個,加一樣野只可以加一次,姐係冇得加埋同一樣,要分開

藍裝隨機2個,黃裝3個自己揀,紫裝4個自己揀,唔同部分加唔同野,連限時野都有得加,要加左先可以del

裝飾冇屬性,係上年萬聖節送既跳跳彊c迷你寵先有,連寵物都有分白色黃色紫色,紫寵勁d

白金情人介都有,所以冇得del,不過入到去係揀唔到,有bug?????愈高lv加野愈多,有齊一套好勁

有點裝打任加經加錢又得,打完任你有野佢自動會加錢,唔會好似以前打完先計

例:你打個任本身3萬,以前就x2再計全圖,姐係1萬x2先再加2萬全圖果d,總和4萬

s3之後,地圖右下角有完成度,打幾多怪打左幾多隻,出技打中分數幾多,比以前計3樣野e+小左

你打左全圖佢計100%之後就出現3萬,有活動/點裝會再加多d,之後先再加100%gp同經,總計係有6萬

好似dnf咁計法,有多d人打/點裝/gc club,會再加多d,真係多左好多經,又多左pk任,經又多左

舊野冇用,新既任務物品同舊野同名,但係分開2樣的,舊野可以del,d經又多左,gc解任可以話解哂就升得

以前有咩任都解哂得40%以下,e+可以不停解任,d任到65lv,升lv冇難度

真係解任升lv既game愈黎愈多又加多隻gc,pk任可以玩亂入生死,姐係唔計戰,狂輸比人都解哂d任

上面有哂圖,有講打咩任有咩掉,不過重未齊
回復 支持 反對