打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 韓板轉職lv提高,台終於出瑪琳2轉啦,好爽,出卡片,制作系統

回復 110# hok5
唔好意思,我以後會用返編輯,回同一個post
回題,睇黎香港出s3,我要第一時間買背包,囧
回復 支持 反對

hk出先算啦,你比人扣分唔關我事

hk好鬼煩
d野成日有bug
搞到d咩咩任務都冇左,舊任務又有bug,之前送果d頭目任都變左隱型
gm又唔理

好彩e+送番,但係分身ac就冇送啦

回復 支持 反對

推番舊野先,d野死哂圖,台咁急s3都冇咁多bug,hk明明出咩都慢到死,竟然神裝既接力賽冇任比,e+有任又打唔到,好彩我正身打左姐,d分身冇比個任,玩咩呀,重要死圖,算,hk gc又汁,上傳網又汁
期待已久既世界波又番黎啦,06年岩岩出gc有足球裝,e+又有啦,gc經歷左4年,大家又記得幾多
真係有好多事,e+唔知有冇永久裝呢,但都冇位放啦,又要買背包先得,又有新活動,同埋又出瑪琳3轉

時間2010/6/7 下午 06:52:10
標題6/08(二)08:30~12:30伺服器維護公告

各位熱愛3小俠的玩家們您好:  明日維護時間不變,為08:30~12:30,維護過後將開放[慶祝世界盃足球賽]系列活動,邀請所有的玩家們一起來體驗世足賽的熱度與魅力!!只要達到活動條件,大量的[足球禮物盒]就送給您,內含各式珍貴道具,千萬不要錯過喔。  另外,告訴所有玩家一個好消息,台灣專屬的裝飾品,明天要上架啦~這是原廠專門為台灣設計的裝飾品喔,是其他國家沒有的!! 裝飾品主色系的青、紅配色是參考台灣國旗的顏色,再加上些許黑色點綴更顯穩重與莊嚴。這注入台灣之魂所設計的裝飾品,是十分值得典藏的夢幻逸品,錯過就沒有啦,正港的台灣人一定要人手一套喔!!!

By  3小服務團  特派員-小莓

台灣出完寵之後,又出台灣先有既裝
台灣出太多野,又無限入冠軍4日,搞到d外掛出哂黎,死左sev,搞到關服冇左幾個鐘T~T

《三小俠》格鬥新世界 台灣專屬的裝飾品,這是原廠專門為台灣設計的裝飾品喔,是其他國家沒有的!! 裝飾品主色系的青、紅配色是參考台灣國旗的顏色,再加上些許黑色點綴更顯穩重與莊嚴。
這注入台灣之魂所設計的裝飾品,是十分值得典藏的夢幻逸品。

台灣專屬-台灣之魂系列裝飾品
時間2010/6/8 下午 12:31:11
標題6/08(二)12:30伺服器開機公告

各位熱愛3小俠的玩家們您好:  伺服器開機嘍!!四年一度的熱血世界盃活動開幕~~請所有玩家們進遊戲,參與這個全世界的足球慶典,一同熱鬧與狂歡吧!!只要熱情參與世界杯慶祝活動,無限量的[足球禮物盒][2010世界盃]頭銜就免費送給您喔。  台灣專屬的裝飾品,也同步上架啦~這是專為台灣設計的獨特裝飾品喔,是其他國家沒有的!!雖為30級的史詩裝備,卻有超越同級的屬性,是十分值得典藏的夢幻逸品,限時推出錯過就沒有啦,正港的台灣人一定要人手一套喔!!!  為了讓玩家們,搶先體驗本週新活動,伺服器準時開機。本週活動詳細內容,晚點將會在官網公佈細節,請留意官網訊息喔,造成不便敬請見諒。
歡慶世界盃,世足賽紀念活動 (稍後公佈)
By  很熱愛足球的小莓

台灣裝終於出啦,重有足球裝比s1時令好多
時間2010/6/8 下午 05:19:51
標題歡慶世界盃,世足賽紀念活動!!+台灣魂系列裝飾品,限時販售!!

回復 支持 反對

推番舊野先,d野死哂圖,台咁急s3都冇咁多bug,hk明明出咩都慢到死,竟然神裝既接力賽冇任比,e+有任又打唔到,好 ...
hok5 發表於 8-6-2010 08:53

外掛的確好黑人憎=_=
回復 支持 反對

hk d外掛多到下下都有外掛仔,重要大大聲咁講出黎
雖然台都有,不過冇人會話講出黎,唔似hk仔咁自大,認叻
回復 支持 反對