打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 唔知道有無人留意周邊? 希望多D人趁中秋來旺旺 :3

風氣的確比港好
但係,機體呢
回復 支持 反對

上eyny見到D台服人話,
港服活動多野送.
但台服風氣較好
回復 支持 反對

正話打左場
唔知係咪有條友慢
有人話佢乜乜K
之後就開始嘈
嘈嘈下話你乜*個呀你

唉.....
回復 支持 反對

睇到粗口方面即刻想插你,

台灣語有幾多句粗口?廣東話有幾多句粗口?

廣東不嬲多粗口,係語言文化,

BD係玩家唔自律,你估佢無封咩?

佢封過BJ,沙漠場都係呢2個月先開番,

亦都試過封大量玩家,但又有乜水驚?

我相信唔會有間公司會倒自己米,

插人前先用多種角度諗下問題起因,重點,
回復 支持 反對

G1最大問題係懶
呃錢就間間代理都有架啦, 反而唔係問題
但有時系統壞左又唔出公告,
之前捉BD刷機果D捉左一陣又唔捉, 虎頭蛇尾
改機果D又維持左成年幾都捉唔到幾十個人, 仲有D係副AC
可能你會話依D都係玩家唔自律造成,
但G1根本無心做野, 國服果D閒閒地都一次封千幾個AC
如果真係有心封會起唔到阻嚇作用?
另外有D系統問題都解決唔到,
好似WIN8咁人地HF出埋SOLUTION比佢都懶得做
個代理比我既感覺就係愈尼愈求其
可能佢請唔夠人
回復 支持 反對

巴哈COPY過黎
食屎喇你
鰐島亞紀人 發表於 30-9-2012 19:20

哈哈哈 哈哈哈 夠?
回復 支持 反對

回復 10# 鰐島亞紀人

有冇LINK食下花生
回復 支持 反對

睇到粗口方面即刻想插你,

台灣語有幾多句粗口?廣東話有幾多句粗口?

廣東不嬲多粗口,係語言文化,

BD係玩 ...
miceho97 發表於 30-9-2012 21:25

這是位BD出身的中將帶比我地既分享
回復 支持 反對

其1:
sd玩家風氣對game的發展最重要...
係5係都插到人地落地獄
又開埋D 死p孩黑房
(即係果D "只1=你1個比我地兩個殺" , 大家都知邊個廢物既校級)
於是SD被呢D風氣定位成"小學雞"game
老實講,去會展打四強會戰既 ,有幾多真係小學架? 冇.
至少都中三以上啦
跟住玩家流失, G1自然懶理SD (商品自然昆貴D

其2:
G1更新,bug既問題發生不斷,唔多講 (好直接既指控

其3:
G1廣告求其,用字又超老土 ( 被定位白痴game X2

其4:
原廠設定簡單,後期oc系統破壞平衡,房間設定亦未完善
( 三屬限定 ,不計oc ,13分8人場...等等啦 ,  呢個都5多講,因為都5關G1事)
--------------------------------------------------------
G1出機圖比TF快 , 追得上TF進度都值得讚既...
但係TF抽機活動 每兩星期就一次, 皆因TW大 , 對戰頻都多港服1倍
TF抽機機率都5係太低,同HKF差天拱地
港服少人,G1自然懶理啦  (話說都feel唔到G1既主打game係咩...)
講到尾,都係睇隻game既玩家水準姐,
玩家水準影響到玩家的流失同營運商既資源分配架!
回復 支持 反對

大家睇大家好 其實大家都唔好
回復 支持 反對