打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 關於短片圖片區既POST - 屈機一族丫月 既評論貼 - 己證實外掛

關閉 [複製鏈接]
你地有咩好嘟來嘟去姐 我個人就比較c文 我中意講人老母...
請不要話我講粗口wo 我e句係好有禮貌的
...
維他_豪 發表於 5-10-2010 22:44

點揾證據-,- 老母
回復

如來如此  咁嘟嘟.........
JJJ7 發表於 5-10-2010 22:43

你得嘟嘟邊個睇得明牙?
冇前因後果...
我有文字後字
回復

佢點會外掛,正話睇佢同第二個師父玩,佢地都係高手中既高手尼,樓主你誤會人地啦,我唔係話你廢,只不過我可以話
我練多一世都唔會夠佢秋.我唔知你勁唔勁,但係我知我師父勁,亦都知佢唔會係用外掛既人,更加知道佢係武林高手.

再鄭重聲明:我師父唔會用外掛,起碼佢有能力令我想拜佢為師先,你唔好理咁多,外掛真係自已搵人sd都得囉,如果佢係外掛我做咩搵佢做我師父姐係咪先?人總有令人佩服既理由,我係佩服佢我先會拜佢為師,其實我第二d game都係有做過人師父,無吹水,你想知既你pm我.

咁佢係堅,堅得尼咩都堅,無論槍法,跳躍,其它果d都堅

唔會係外掛.你唔信我既最少我都信我個師父.
回復

點揾證據-,- 老母
JJJ7 發表於 5-10-2010 22:47

你老母冇教你點搵咩 緊係睇下佢講既野 佢回既野 同佢post出來既野
仲要加咪佢比人話外 掛再睇下佢本身既實力...
我見佢d 片咁屎都有人話佢外 掛 +埋張cap圖 再+埋佢淆低 唔post原圖 so
這3個point就已經證明佢係用外 掛
回復

你老母冇教你點搵咩 緊係睇下佢講既野 佢回既野 同佢post出來既野
仲要加咪佢比人話外 掛再睇下佢 ...
維他_豪 發表於 5-10-2010 22:52

點點豬a_a

分析得真好,此post已完
回復

我覺得佢唔係掛lo...之前見佢玩都OK勁...不過有時都廢廢地:)
回復

佢點會外掛,正話睇佢同第二個師父玩,佢地都係高手中既高手尼,樓主你誤會人地啦,我唔係話你廢,只不過我可以 ...
koex007 發表於 5-10-2010 22:51

佢跳個d 我都覺勁 ...但槍法就唔覺lor +上佢既cap圖 令大家覺得佢係用佐外 掛
回復

佢點會外掛,正話睇佢同第二個師父玩,佢地都係高手中既高手尼,樓主你誤會人地啦,我唔係話你廢,只不過我可以 ...

跳個到因為我唔識所以我覺得都ok~_~

但槍法?算數la
回復

甘銀刀流呢?
吾用散彈和?
0跳水上看板?
連跳呢?
流星嘟呢?
回復

點點豬a_a

分析得真好,此post已完
Arioch 發表於 5-10-2010 22:53

真係勁睇唔過眼...
由其係一般ser個d人...掛當神手pub埸高手當外 掛
個次打團戰 個個團話7索團掛 點解我地同佢地打 原來佢地開晒自描透視 但反應屈我地掛 所以我唔會信一般ser個d所為高手  除非 我識佐佢好耐 又見過佢玩  唔係我都唔會信一個咁神既人唔係掛lor
回復