打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 新ser惡人谷連鏡湖都要殺 唔畀人刷幫副

笑我狂既意思係.你自己條命都保吾住.
咁你仲沖去刷做咩?想死多幾次?<
呢d野避得就避- -
仲有我聽講惡人谷佢地認名吾認幫.
吾好話你冇幫= =
本人只是企係中立既立場去睇件事0v0
謝xP
回復 支持 反對

朋友 天龍set死左可以pk就係咁 你可以上番高石 收靚手工 日日清番佢咪得囉 如果唔得 咁就無計啦
回復 支持 反對

打機就係咁  唔係你殺我 就我殺你  如果佢殺你係唔岩既 咁點解隻game  可以殺人??
玩唔起既 就唔好玩  唔好係到嘈 講埋無意義既野 有本事就自己上石殺返人 唔好在係到講 咩低石高石俾唔俾玩既說話  隻game既意義本來就在尚石
回復 支持 反對

你算數啦 我都5石啦 你地5個人圍我 仲有EC
我幾高石都冇用啦 大佬
講到咁威咁 你地係咪覺得佢地封鏡湖唔俾人刷副本係岩?
當你俾人封冇得刷野既時候你又點諗?
你咁樣諗過先好發表你個啲偉論 你會欣然接受嗎?
你仲會接受到既 你咪話我囉 我冇所謂
我剩係知道 連副本都唔俾人刷既人 係一啲品格都高唔到去邊既人。
回復 支持 反對

有錢人就係玩-1.-哂
回復 支持 反對

我想講選擇權其實係你自己到...
人地封場係一回事... 你自己選擇要入鏡湖係另一回事
我之前亦都提出過 你自己要冒生命危險入鏡湖既話 就唔好話人地殺你唔岩
現實有現實既法律... 遊戲亦有遊戲之中既規則
係天龍入面 PK其他玩家係冇犯任何規則
請唔好將現實同遊戲渾為一談
更加唔好將自己既價值觀去衡量人地既品格...
回復 支持 反對

你地行無量山果邊入去刷水匪咪得lo
回復 支持 反對

刷幫副係廣大玩家既權利  依家係佢地阻止人地刷
咁樣其他人仲可以接受咩?
遊戲係有遊戲既規則 但係現實的價值觀亦通行於遊戲中
唔好將現實既價值觀在遊戲中遺忘
正如昆狗昆人錢係錯既事
遊戲世界同現實世界係要分離 但亦有一定程度既連繫
有啲野唔係咁多人接受到 你明唔明?
回復 支持 反對

樓主開post既時候話...
"未見過有人咁無聊咁低能連鏡湖既人都殺"
最後得出一句...
"只係令人睇到你班人既人格如何低劣,如何冇品"
首先鏡湖本身係一個唔+殺氣既地圖... 遊戲亦有提醒玩家注意安全 (呢點我重申左好多次)
入唔入去係你地既選擇... 亦係玩家既權利之一
其次遊戲有PK既設定... 可見係遊戲入面殺其他玩家 係冇違反有冇規則
再者假如你接受唔到天龍對PK既設定... 你亦都可以轉其他遊戲... 呢個都係你地既權利
最後... 假如因為係天龍殺人 而令到你覺得呢班人冇品 人格低劣既話
唔該你自問一下... 你既價值觀有冇問題
回復 支持 反對

其實...點解唔無量山入....
回復 支持 反對