打印 上一主題 下一主題
收起左側

[吹水帖] 萬眾期待 Minecraft 吹水帖 每20樓有10樂點 [/吹水帖]

c朗唔中大技V_V
西班牙我睇好又點會輸呢
------------------------------------------
呢排煲台劇LOL ...
popokeith 發表於 28-6-2012 17:58

德國對意大利,意大利要WIN~
回復 支持 反對

等我都整個CSO場出黎先^3^
德國加油~~~
popokeith 發表於 28-6-2012 22:13

點解要同我打對台= =
回復 支持 反對

有= =?
意大利有巴神思考人生起源邊得閑踢波
popokeith 發表於 29-6-2012 00:06

意大利巴神2:0
回復 支持 反對

驚見造東東在我家(認真冇啦啦係我屋企吓_死

火到死
聽日呀福黎香港開演唱會(其實我澳門人
點知聽日有 ...
popokeith 發表於 30-6-2012 16:28

弓手騎蜘蛛?

(我都是澳門人~)
回復 支持 反對

我想問下點整終界之門
十月飄花 發表於 30-6-2012 18:26

GOOGLE吧,要有終界之眼(冇記錯
回復 支持 反對

今晚西班牙vs意大利,你地點睇...
意大利捧硬盃
我思故我在 發表於 1-7-2012 16:16

意大利支持者,最近兩場打得不錯~
回復 支持 反對

回復  caesar007
西班牙睇黎又打無鋒戰術
我思故我在 發表於 1-7-2012 17:09

戈場對葡萄牙真係唔抵=3=
回復 支持 反對

回復  caesar007
葡萄牙打到加時互射十二碼已經算係咁
我思故我在 發表於 1-7-2012 17:21

總之好唔甘心
回復 支持 反對

上半場西班牙2-0
意大利係咪要番番去食意大利粉?
巴神威風已失
popokeith 發表於 2-7-2012 03:38

D.O.S
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
回復 支持 反對

上半場西班牙2-0
意大利係咪要番番去食意大利粉?
巴神威風已失
popokeith 發表於 2-7-2012 03:38

意大利踢D咁既水準比我睇
回復 支持 反對