樂古Nakuz

標題: TiG竟然唔信真相囉,勁失望 [打印本頁]

作者: HaveName    時間: 24-12-2009 20:13
標題: TiG竟然唔信真相囉,勁失望
今日我玩TiG喪屍場
其中一場抽中我做炮王@@
但係咁講:你的PING值過高,請盡快修正
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
突然比PINGKICK kick左我
ok我再入場
但我話:xxx,比pingkick踢左
有個Hong就話2x ping lag?踢左一炮就踢?
又有個baby話我信你
咁我咪多謝佢信我囉
點知又話:信你條momo(毛毛)
勁火囉
之後仲"add to banned list"
你地咩事?
唔信我兼數落我仲add to banned list?
勁失望囉
所謂既大Ser
Ideo係好
Admin態度就同Hka一樣咁差
差到連真相都唔信
我係冇影相
你地信又好 唔信又好
自己問下有幾多人低ping都比PINGKICK kick走
幾多人高ping都冇kick走
仲有我為咩走場?
少血?我有成萬血
做得王多?我做得2次炮王今日
少時間?仲有3分鐘
咁仲為咩走場?
快D解答啦TiG
還我一個公道
作者: Roger    時間: 24-12-2009 22:12
請上 www.tig.hk 投訴
作者: 劇情-KiTKiT    時間: 25-12-2009 00:40

請不要以偏概全好嗎 這樣對tig其他的管理員很不公平
作者: chantikki    時間: 25-12-2009 11:02
今日我玩TiG喪屍場
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
ok我再入場
有個Hong就話2x ping lag?踢左 ...
HaveName 發表於 24-12-2009 20:13

閣下請先了解情況 / 事件情況才好 批評別人
什麼 Admin態度就同Hka一樣咁差

我可以跟你說, 我們的管理員全是高質素的管理員
如果會KICK, BAN人的時候, 一定會有相當的理由才會這樣做
因為我們是有記錄在案的, 管理員不能濫權 權力

我希望閣下能收回 什麼 Admin態度就同Hka一樣咁差 這句說話 !!!
作者: sMaLL-    時間: 25-12-2009 11:10

請不要以偏概全好嗎 這樣對tig其他的管理員很不公平
劇情-KiTKiT 發表於 25-12-2009 00:40

嗯.....我同意,把tig 管理員和hka管理員比較....實在把tig管理員看得太高了
作者: jackyli0905    時間: 25-12-2009 15:03
今日我玩TiG喪屍場
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
ok我再入場
有個Hong就話2x ping lag?踢左 ...
HaveName 發表於 24-12-2009 20:13

又係

Hong =]

佢成日亂BAN人,有一次仲話要搞亂YSH 個Server = ="
作者: doroemon    時間: 27-12-2009 18:18
嗯.....我同意,把tig 管理員和hka管理員比較....實在把tig管理員看得太高了
sMaLL- 發表於 25-12-2009 11:10

嗯.....我同意,把TIG管理員和HKA管理員比較....實在把HKA管理員看得太高了 ......
作者: ysh021003    時間: 27-12-2009 22:05
又係

Hong =]

佢成日亂BAN人,有一次仲話要搞亂YSH 個Server = ="
jackyli0905 發表於 25/12/2009 03:03 PM

點解關我事:O)
作者: chantikki    時間: 28-12-2009 19:24
嗯.....我同意,把TIG管理員和HKA管理員比較....實在把HKA管理員看得太高了 ......
doroemon 發表於 27-12-2009 18:18

你只是為了上一次的事件而針對本服
本人亦相信你並無 詮過本服看看
這點可由上一次的事件中看到, 你把我們的#3 多次寫成#5
本人認為你根本只是一派胡言, 我亦不明白為何你會一直針對本服
作者: jackyli0905    時間: 28-12-2009 23:26
點解關我事:O)
ysh021003 發表於 27-12-2009 22:05

你都幾好笑架wow,你不如問 Hong =] 仲好啦!!!
作者: ysh021003    時間: 28-12-2009 23:40
你都幾好笑架wow,你不如問 Hong =] 仲好啦!!!
jackyli0905 發表於 28/12/2009 11:26 PM

我開咩ser?
作者: ls006493    時間: 2-1-2010 23:00
樓主 我都好明白你感受  
我琴日入typcal ser death run果時抽到我做t 跟住無啦啦彈左 再入番
有個人無啦啦話x我  我問佢做咩x我  佢話我走場狗
比人屈真係好慘 跟住第2日 入hka ser death run 又比人話走場狗T_T
做TWIN左有重生  邊個會唔想做
作者: siufung=V=    時間: 7-1-2010 20:48
一樣樣姐,2邊一樣樣
作者: 0511332a    時間: 24-1-2010 23:08

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2