樂古Nakuz

標題: 桜高軽音部收人喔 已有100人 前灼眼喔 [打印本頁]

作者: 乂小軒乂    時間: 20-12-2009 17:12
標題: 桜高軽音部收人喔 已有100人 前灼眼喔

會名:桜高軽音部
公會成立目的:為左玩得開心d,多人一齊解任 打對戰
宗旨:互相幫助,創造一隻和平既遊戲,要和平共處
---------------------------------------------------------------------------------------------------

公會密碼:灼眼小粉絲  ←本公會自己vs/任務時用到的密碼

這會是前「灼眼」以前灼眼曾有70人加入呢  希望前灼眼的會員見到會加入喔
前灼眼會員可以用回正身進這會哦
因為出了公會系統嘛
歡迎動漫迷宅男宅女腐男腐女K-ON迷加入!

原軽音部成員有

會長:中野梓
副會長:平澤唯
副會長:琴吹紬

以下略!

有興趣加入可以短消息/遊戲內加我好友 我叫中野梓

嗯 就這麼多

入會方法

任何一個廣場 入到去最左手邊最令仔果個NPC之後搵我公會名就得架啦

呢個會會一齊VS 打任 傾任何動漫野  已有很多宅男宅女腐男腐女同k-on迷加入 希望更多人加入啦 謝

已有公會論壇 網址請在公會網址找  這裡不容宣傳論壇嘛
可在論壇找人幫任務 找人打VS 或搞活動喔

作者: FMK.    時間: 20-12-2009 22:25
輕音狂迷...
平澤唯萬歲!_!
作者: nikoloveF    時間: 21-12-2009 22:53
MIO至上
YUI王道
(路人亂入mode)
作者: 恋嶺    時間: 22-12-2009 08:26
@@楼的會員""by恋=x="
作者: `真羽_墮憲~    時間: 23-12-2009 00:32
勁耐唔見你,以為你潛了水~
作者: 鋼鐵巨神    時間: 25-12-2009 21:16
等我鼓手都入先
作者: K堅    時間: 26-12-2009 15:01
完全沒有人呢...
而且收人也很濫...
作者: FMK.    時間: 26-12-2009 18:14
反觀某點族好像很強大@_@
作者: vovoboy    時間: 28-12-2009 01:13
呵...
久違的NAKUZ論壇
俺再參上!!
照常一樣是"赤火月"
作者: 乂小軒乂    時間: 30-12-2009 19:20
巨神 我見你好耐無玩orz 你個田井中律入左未
作者: 鋼鐵巨神    時間: 4-1-2010 13:59
入左lu,同埋呀改改個名,有100了囧rz
咁耐都係得咁少...
作者: happy999999    時間: 5-1-2010 16:34
作者: m88    時間: 12-1-2010 20:55

我打任唔識奸田,玩山場實比人打飛落街,玩精場殺唔到人,隻弓玩到55LV都仲係銀骨,喺連火箭都唔識嘅新手,我E種垃圾入唔入得?
作者: DosDiosas    時間: 12-1-2010 23:17
M88師兄至少你有HEART
作者: m88    時間: 14-1-2010 19:55
有心的確好重要,但係我係虛,真係有心嗎- -中間只有空洞一個...(講笑

自己入會了- -咱是別離哦- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontatcwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2